BESKEDER OG BEKYMRINGER

EN NY REJSE

Processed with VSCO with hb1 preset
Jeg fik desværre ikke skrevet på bloggen i går, da jeg simpelthen havde verdens længste dag. En meget grænseoverskridende dag, fyldt med smukke og meget overvældende oplevelser.

Dagen startede med en meget nervepirrende Nelle, der cyklede ned mod Kos havn for at finde en båd der kunne sejle hende til Bodrum i Tyrkiet. Natten havde været fyldt med skræk scenarier om turen til Bodrum og alle de ting der kunne gå galt undervejs. Aftenen forinden havde jeg set at der via hotellet blev tilbudt ture for 40 euro, Bodrum lød som en skøn oplevelse som jeg med det samme var med på, dog ikke til 40 euro! Så besluttede mig tirsdag morgen for selv at finde en båd der kunne sejle mig dertil ? billigere, hvilket lykkes for det halve (hurraa)!

Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Det tog 35 min. at sejle over til den lille fine havneby, fyldt med små butikker og alverdens gadesælgere. Jeg forsøgte at styre uden om de typiske suverior forretninger og i stedet ned af de smalle gader, for at finde de spændende afkroge med ?rigtige? forretninger.

Processed with VSCO with hb1 preset

En af de sejeste var en Helseforretning, hvor ejeren selv producerede mange af hans vare, specielt var han kendt for sin hjemmelavede creme. En creme der skulle afhjælpe de fleste typer eksem og hudtypelidelser. Allerede efter mine fem minutter i butikken, kom der et par turister og spurgte efter cremen, de havde købt en året forinden, som havde gjort underværker, så nu ville de købe flere. Uheldig, havde han netop udsolgt, i stedet kom vi alle hjem med noget andet. Jeg købte en ansigtsrens i sæbeform og hans hjemmelavede olie, baseret på olivenolie og andre HEMMELIGE ingredienser;-). Ud over det anbefalede han en dagcreme med snegleslim, den havde jeg slet ikke set kommet, troede kun det var hypet i Korea, men der tog jeg fejl. Jeg havde dog en i forvejen så købte de to andre og lover selvfølgelig at give en update på bloggen – hvis de virker.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Da jeg om aftenen, kom tilbage på hotellet med WIFI så jeg hurtigt at den søde Helse Matilde havde delt et tidligere indlæg fra turen, sammen med en masse søde og rosende ord på sin FB, min mail var proppet med beskeder fra søde læsere, oveni det var læsertallet fordoblet tirsdag og onsdag intet mindre end 5 doblet!!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mit lykketal på en tilfældig dør i Bodrum “Lucky number 7” <3

Så der, i midten af det hele, forsøgte jeg tudende og overvældet at rumme alle de positive ord mens stoltheden susede rundt i maven. Jeg havde aldrig troet at denne tur, helt for mig selv, ville skabe SÅ meget opmærksomhed. I forvejen føler jeg mig enormt heldig over alt det jeg har opnået med mit beauty-skriveri, men sat op imod de søde ord, delinger og mails fra kvinder der er blevet rørt og skriver at ?de har dyb respekt fordi jeg tør rejse alene og dele ærligt ud af mine tanker? er jeg helt slået omkuld.

Processed with VSCO with hb1 preset

Det jeg har skrevet de sidste dage, har jeg ikke kunne læse mig til på bagsiden af en creme, jeg har ikke læst korrektur eller brugt fine polerede ord. Det er kommet helt rent fra hjertet, lige der hvor det befinder sig nu. At de ord er blevet taget så enormt positivt imod og gør en forskel, kan jeg endnu ikke helt fatte, jeg er dybt overvældet og ovenud-lykkelig-helt-ind-i-hjertet for alle jeres fine ord. Jeg kunne derfor ikke rumme at blogge i går og forsøger stadig at tage det ind, i små doser.

Tusind trillioner tak!

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BESKEDER OG BEKYMRINGER