Samspillet mellem krop og sind

Testpanelets anmeldelse af Sunpati

IMG_3738

Efter Diane Soa skrev indlægget “Skønhed på 7 måder” har flere af jer skrevet og spurgt ind til Sunpati Serum-balm & Face-oil. Jeg har derfor lavet en aftale med Sunpati, om at modtage 3 Sunpati serum til test af forskellige hudtyper. Den eneste “betingelse” var at vores ærlige mening skulle på bloggen. Så her kommer den!

Den første “testperson” blev en af mine søde følgere fra Instagram Cecilie Woeldike. Hendes hudtype: Normal/kombineret, med lidt fedtet T-zone.

image1

“Jeg har nu afprøvet serummen siden starten af det nye år. Den første uges tid havde jeg lidt svært ved at tilpasse antallet af “dråber” til mit ansigt, hvilket resulterede i at min i forvejen lidt generede t-zone, blev fedtet og det hang ikke sammen at bruge olien til dagtimerne under min make-up.
Efterfølgende benyttede jeg kun 1-2 dråber til natten, efter jeg havde/har renset ansigtet med vand. Jeg ser klart og hurtigt en reducering af urenheder omkring næse og hage, olien giver huden liv. Den fungerer fortsat ikke så godt under make-up, men behovet for dette er mindsket eftersom min hud har glød i sig selv og der ikke forekommer urenheder. Da olien er meget “oliet” skal man passe på med mængden – ellers jeg synes den er alletiders og jeg er glad for at have den med i min aftenrutine. Jeg vågner op med en glad hud.”

Anden testperson var min holistiske “sister from another mister” Camilla Frydenlund. Hendes hudtype: Moden hud, med fedtet T-zone.

image1

“Jeg har været meget positivt overrasket over Sunpati ansigtsolien. Jeg har brugt 3 dr. morgen og aften under min alm. dagcreme og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg var ellers lidt betænkelig ift. om min hud ville reagere med yderligere fedt tendens, men det har den ikke gjort. Olien har lagt en lille hinde på huden, der har fugtet godt uden at fedte, og som samtidig trak hurtigt ind i selve huden. Samtidig har jeg ikke haft brug for nær så meget dagcreme, som jeg ellers bruger, og det føles ikke som om min hud mangler noget. Jeg kan også reagere med små bumser eller knopper, når jeg skifter hudplejeprodukter, men jeg har ingen reaktion haft på Sunpati olien. Jeg føler den har gjort en positiv forskel på min hud her i den tørre vinterkulde.

Den 3 testperson var selvfølgelig mig! Som I ved tester jeg alt før det kommer på bloggen, så Sunpati ingen undtagelse. Min hudtype er tør og sart på kinderne.

IMG_3632

Jeg kan gøre det ret kort. Jeg er enig med de andre, Sunpati serum er skøn! Man skal som sagt lige vælge den rigtige mængde, efter hudtype. Jeg har nok “fedtet” lidt mere med dråberne end de andre da min hud suger olien til sig som en svamp, så jeg har brugt 5-6 dråber om morgenen og nogle gange også aften. Den har helt klart givet huden glød og hjulpet på fugtbalancen i huden. Jeg er imponeret over at den gør en forskel på så mange forskellige hudtyper, det er vildt!

Hvis du vil læse mere om produktet, kan du gøre det HER

Dulletip:

Til jer der ikke ved hvad jeg taler om er Sunpati, en let og mild øko-baseret serum/ faceoil udviklet af 34 plantekilder, ekstrakter og vitaminer. Der virker helende, blødgørende og giver huden et naturligt glow. Den er altså egnet til stortset alle hudtyper,   fra den modne, eksems plagede og til dem med mild acne. Til dem af jer der allerede har prøvet den, vil jeg meget gerne høre jeres erfaringer 🙂

Kærligst

N

5 kommentarer

 • Maya

  Jeg har brugt sunpati serum i over 19 dage og har intet resultat set. Jeg bruger olien på min hage, da jeg har haft ar efter bumser men arene er ikk gået væk og har det stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maya, det var da super ærgerligt. Hvordan kan det være du bruger sunpati til ar? Jeg tror nemlig ikke på at Sunpati kan fjerne arene, da ar er noget af det sværeste at komme af med. Har du prøvet frugtsyrer? Og bruger du P-piller eller andet med hormoner? urenhedder ved mund og hage tyder typisk på ubalancer ved/omkring underlivet, så jeg vil anbefale dig at tjekke op på det, hvis du ikke allerede har gjort det 🙂 Bagefter kan du evt. forsøge dig med Sunpati igen, hvis du lyster, det har hjulpet en del af mine veninder på en blødere og mere fugtet hud med færre udbrud. Kærligst Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Jeg har spurgt på jeres hjemmeside på fb om sunpati serum os hjælper imod ar og det sagde de at det gjorde. Jeg har været på p-piller et par måneder, derfor fik jeg bumser af det på min hage og det efterladte nogle ar, har prøvet mange slags creme så det kunne fjerne de ar jeg har, men det hjalp ikk. Jeg stødte op på jeres sunpati serum og læste nogle positive anmeldelser, derfor købte jeg det og prøvede det for at se om det lykkedes at hjælpe på min hud. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Maya, Jeg er i tvivl om du tror at jeg har noget med Sunpati at gøre siden du skriver “jeres”? Jeg har ingen relation med brandet ud over at have anmeldt et af deres produkter.

   Hvad angår Ar, er min bedste opfordring at give det tid. Selv har jeg haft gode erfaringer med Frugtsyrer og en masse fugt, over tid plejer dette at hjælpe eller blive mindre – afhængig af dybden selvfølgelig.
   Jeg har selv udfrodringer med min hud efter P-piller, her 2 år efter døjer jeg stadig med det, dog i mindre grad. Er det primært hormonelt du er udfordret, vil ingen cremer kunne hjælpe da hele ubalancen er i dit hormonsystem, er det også kun her du kan gøre en forskel.

   Kærligst
   Nelle

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Undskyld så har jeg misforstået noget, troede du havde noget med brandet at gøre. Ja som du sagde så må jeg vente og give det tid for at se om sunpati olien hjælper. Tusind tak for dine gode råd

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Samspillet mellem krop og sind