Noget nyt - Noget blåt.

Samspillet mellem krop og sind

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 presetHvordan vi ser os selv fysisk og psykisk, præger hele vores måde at leve på, vores velvære og hvordan vores selvtillid og selvværdsfølelse harmonerer.

Derfor er det vigtigt der er balance imellem krop og sind. Ikke nok med balance, skal man også turde mærke efter. Hvordan man har det, er man tilfreds og kan man forene sig med sit spejlbillede? Kunsten at mærke og stå ved sine følelser er helt gratis og en evne alle mennesker besidder – dog stadig, allerhelveds svært!

En af de måder jeg skaber balance, er via YOGA! Ordet “yoga” betyder faktisk forening. Det er altså samspillet mellem krop og sind der er grundlaget for yoga.

For mig er yoga et frirum, hvor jeg lægger hverdagen fra mig og giver plads til at “mærke”. Det giver mig en ro til at danne overblik over eventuelle ubalancer og få konkretiseret de ting jeg har brug for at arbejde med. Min påstand er at yoga er godt for alle, og min erfaring fortæller mig at nu sværere det er at komme i gang, nu mere har DU brug for det.

Den sidste måned har jeg ændret min praksis lidt og gået over til Hot Yoga, kombineret med Vitavivas “New English Diet”.  En beslutning jeg er blevet SÅ glad for!

  1. Jeg kommer nemmere afsted og flere gange i ugen, grundet varmen. Kroppen bliver RIMELIG varm efter 60 min. i 35 grader, kan jeg godt afsløre!
  2. Mere træning – mere ro – større bevidsthed. Alt i alt en skøn, positiv cirkel. Wuhu!
  3. Højere forbrænding, øget energiniveau og pænere hud! Kombinationen af yoga og new english diet, virker som det perfekte match til en naturlig udrensning. Min mave føles fladere, mere rolig og jeg har ikke oplevet at være oppustet siden jeg startede. Hele kroppen føles generelt mere rolig, oveni det har jeg tabt mig, det var egentlig ikke pointen ved at starte, men altid et plus henimod sommer, eller noget der minder om det… !?

Jeg ved godt det kan lyde lidt hokus pokus og røgelses-agtigt, men giv det et forsøg og mærk selv, hvad det gør for dig.

Namaste 😉

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Noget nyt - Noget blåt.