Goodiebags og magelighed

Skønhed på 7 måder af Emma Ullman

Så er “Skønhed på 7 måder” endelig tilbage, eller den har jo hele tiden været der, jeg kom bare lige lidt bagud, da jeg ikke kunne blogge fra Vietnam.

Anyways!! Jeg har spurgt den søde frisør Emma Ulmann, fra Palma salon, der sidst fiksede mit hår (det kan du læse om her “Nyt år = Nyt hår “). Hvad skønhed er for hende: 

Skønhed kan komme i mange forskellige former, farver og størrelser og kan være meget individuel. For mig handler det om udstråling og hvordan du ser verden, når du drager ud i den med selvtillid, glød og positive energier!

IMG_1890

1. Jeg elsker varme bade.
Når jeg står op om morgenen, kan jeg ikke komme afsted, uden at jeg har fået mit varme bad. Jeg ved godt man siger, at kolde bade skulle være sundt, men jeg bliver altså så glad, når jeg har varmet min krop godt op, inden jeg skal gøre mig i stand. Når jeg så alligevel står der i dampen, så sørger jeg altid for at scrubbe min hud godt og grundigt, og lige få en hårkur til lokkerne. Det er vigtigt at man passer godt på sit hår. Håret har lige så meget brug for fugt som din hud. En kur 1-2 gange om ugen, er et skønhedsmust! Lige nu bruger jeg Avedas’ Dry Remedy hårkur, og Kamameju bodyscrub med citrus.

2. Ting der skinner !
Alle kvinder skal købe en ting til dem selv en gang imellem, som gør dem glade. Jeg kan godt lide ting der skinner. Lidt ligesom en Ravn. Sidste år købte jeg en stor smuk ring til mig selv. Den var meget stor og skinnende, og havde en kæmpe diamant i midten. Og så var den også af guld. Guld er pænt! Efter jeg havde købt den, følte jeg mig simpelthen så smuk! Jeg gik med hånden strittede fremme, så folk kunne se hvor flot den var. Jeg smiler hver gang jeg kigger på den, fordi den minder mig om hvor smuk man er når man smiler, og hvor lidt der skal til.

3. Naturen
Er der noget smukkere og mere beroligende, end skyggerne fra træerne som rammer søen en sommeraften, når solen går ned ? Eller den hvide sne som ligger sig tykt på markerne, mens den friske vind gør ens kinder smukke røde? Det er der måske, men jeg finder meget af min indre ro, og mindfulness, i den smukke natur vi har her i Danmark. Siden jeg flyttede på “landet”, er mit stress niveau gået meget ned. Det kan ses og føles. Husk at gå en tur i skoven en gang imellem, eller sæt dig på græsset og træk vejret dybt, mens du nyder stilheden.

4. Røde læber
Det har aldrig skadet nogen med en smule makeup. Og især ikke hvis det gælder røde læber! Jeg elsker makeup, og jeg har rigtig meget af det. Jeg kunne bruge timer foran spejlet, hvis jeg havde tid til det. Som makeup artist og frisør finder man hurtigt nogle gode tricks for, hvordan man kan dulle sig op på kort tid. Hvis jeg har en hektisk morgen, finder jeg min yndlings læbestift fra MAC frem. Den er ræverød, og gør mine øjne lidt mere klare og blå. Op med håret i en Bridgit Bardot – ligende frisure, og på med læberne. Jeg elsker det!
5. Søvn
Hvis jeg skulle tage mit skønheds skema fra 1-10, på hvor vigtigt søvn er, ville jeg sige 11. Jeg troede ikke på det, da jeg var yngre, men hold nu fest hvor det virker!
Overskud, vægttab, smuk hud og bedre immunforsvar. Det er nogle af de ting, der kan skrives på listen, hvis du husker at få masser af søvn. Prøv at gå i seng en time før du plejer, læs en god bog, eller bare lig dig og slap af. Jeg kan varmt anbefale det.

6. Vand
Vand, vand og masser af vand! Jeg starter altid min morgen med at stort glas vand. Det sætter gang i hele systemet, og gør hele din dag bedre. Jeg elsker kaffe, og drikker også gerne 2-3 kopper om dagen. Men ikke uden et eller to glas vand til. Vand renser din hud og tarmsystem, og så undgår du hovedpine. Skønhed kommer også indefra, så husk at plej din din krop med vand og mineraler. Men, ikke drik for meget, så skyller du alle vitaminerne ud igen.
7. Champagne, kanapeer og rislende latter
Den sidste, men ikke det mindst vigtigste, er at være glad. Det er videnskabeligt bevist, at lykkelige mennesker lever længere. Og hvis du føler dig smuk og lykkelig, kan det smitte af hos andre. Drik Champagne med dine bedste venner, spis overdrevet lækker mad, grin med hele dit hjerte, og husk at blive forelsket. Så lover jeg dig, at du vil være lige så smuk og skøn, som du selv synes du er 🙂

Kærlig hilsen

Emma. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Goodiebags og magelighed