Holistisk DIY workshop

Noget nyt – Noget blåt.

BlåLinerGodmorgen  fra sengen, hvor jeg kommer til at ligge det meste af ugen – jeg har nemlig vinterferie!! Det er den slags man har som studine, det er jeg ret vild med, hvis du skulle være i tvivl!

Jeg ligger i sengen og researcher efter nyt til bloggen. Jeg har en masse i ærmet, men det kunne alligevel være rart med lidt input, så har du et emne, så skriv endelig en mail, så ser jeg på det.

Tilbage til dette indlæg!

Jeg har igennem de sidste par måneder set et kæmpe fokus på farven BLÅ! Det ses på catwalks, i bladene og efter den smukke Mette Lindberg har rocket den blå liner i X-factor, er danskerne nu også kommet ind i kampen. Jeg er vild med det! Den giver et frisk pust i stedet for sort og er alligevel mere nedtonet end rød. Jeg synes de fleste kan bære farven uanset om det er på negle, øjne, vipper eller hvis du er rigtig sej: læberne! Jeg har udvalgt 4 blå favoritter her:

Formula X i farven Wunderkind. Formula X er på min top 3 “neglelak-liste”. Som alle er holdbare, styrker neglene og tørrer hurtigt. De har netop også lanceret “THE FIX ? 5-in-1 nail treatment”. Det er en lak der styrker flossede og knækkede negle, lysner og beskytter. Jeg har bidt negle i mange år og har derfor meget skrøbelige negle, her syntes jeg absolut den gør en forskel.

Kat Von D kiss lipstick i farven POE. Der lanceres netop i dag i Illum! Uanset om du er til farven eller ej, så SKAL du simpelthen forbi og tjekke kollektionen ud. Den er virkelig GOD! Fine farver, holdbare og så er alt Cruelty Free!

Make Up For Ever Aqua Xl eye pencil i farven M-30. De findes i MANGE farver og er allesammen vandfaste også perfekt til sommer!

Delilah Long wear gel liner i farven 1502 (pensel medfølger). Delilah er et nyt mærke i DK. Det er 3 venner fra beauty-branchen der sammen har udviklet en komplet high-end makeup kollektion, der er parabenefri og ikke testet på dyr. Jeg går nærmest ikke med andet end denne liner pt. Den er SÅ fin!

Dulletip:

For mange kan det godt være lidt grænseoverskridende med den blå farve, jeg syntes dog virkelig du skal give den et GO. Måske bare start på neglene og langsomt bevæg dig frem til en blå mascara eller liner. Den blå farve er især god til at fremhæve grønne og brune øjne.

Kærligst

N

“Indlægget er sponsoreret i den forstand, at der her tale om en anmeldelse af et/flere produkter, som jeg har fået og er blevet glad for. Jeg har ingen økonomisk interesse i at skrive om emnet blot en lyst om at viderebringe gode tips.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Holistisk DIY workshop