Nyt år = Nyt hår

Så er det imorgen, det sker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 presetWuhu.. Imorgen er det fredag og hvad er det der sker fredag d. 22 Januar i Nelles liv?

Hun flyver til Vietnam, på ferie, med ham hun elsker!

Okay, det lød vist ret romantisk.. Den havde jeg ikke lige tænkt over…Hmm.. Forhåbentlig har “ham den anden” ikke tænkt sig at det skal være en romatisk ferie, for så bliver han slemt skuffet.

Jeg har kun planer om at spise, spise, shoppe, gå lange ture, hvor jeg kan spise noget mere og så i spa! Ved ikke lige om det kommer under katagorien ” romantisk ferie”. Not so Much.
Vi besluttede for 14 dage siden, at istedet for at flytte til et nyt hotel hver dag, og rejse indlands. Ville vi istedet booke det samme hotel til hele turen så basen var fast og ikke bruge tid på at pakke og slæbe bagage rundt. Det positive ved denne beslutning er at hotellet er centralt, med pool, lækker morgenmad ( vigtigt! på vietnamisisk ?quan tr?ng?, hvis du lige skulle få brug for det en dag, Velbekommen! ) Og vi sparer tid på ikke at rejse rundt. Det uheldige ved denne beslutning er at vi i mandags fandt ud af at netop fra vi ankommer og frem til afrejse.. Regner det og bliver 10-15 grader. Eller det vil sige at dagen hvor vi rejser hjem bliver det så 25 grader. 👿

Det skal selvfølgelig nok blive super fedt alligevel, jeg ved det og glæder mig helt vildt!  Jeg har pakket de sidste ting i kufferten i dag, og her er et lille udpluk af hvad jeg har valgt at tage med til mit fjæs!

  1. Benefit, The pore fessional, til at minimere porer, så min hud bliver flawless 😉
  2. Maybelline, Babylips balm and blush, i farven ” Flirty pink”, den er nem, har 2 i 1 og giver et hint af pink, som er super fint!
  3. Alterna, Fill & Fix treatment masque, til håret, dufter fantastisk, gør håret mega blødt og bliver min savior efter hårvask i klor-vand.
  4. Evo, Haze styling powder, perfekt størrelse til tasken, nem og hurtig til at friske håret op så det ikke klasker.
  5. Dolce, Dolce & Gabbana, lille lækker sag, når jeg trænger til at dufte godt.
  6. Nars, Orgasm, Behøver jeg overhoved præsentere den her? Alle kender den vist og ved at det er en perfekt highlighter!
  7. Nars, Lana, lipstick. Come on, selvom jeg skal vandre Hanoi tynd, behøver det ikke betyde at det bliver uden noget flot på læberne, slet ikke i en hel uge!
  8. Benefit, Benetint, yndlings til det naturlige look på læber og kinder.
  9. Lancöme, Hypnöse mascara, giver massere volume og holder godt, igen perfekt størrelse!
  10. Vita Liberata, self tanning bronzing minerals. Det kan godt være at jeg skal “snydes” fra solen, men den lækre gyldne farve-vil jeg have! 🙂

Det er for nogle mange ting at have med, men jeg ville ikke kunne undvære en eneste. Ved ikke noget værre end at blive inspireret til en makeup og ikke kunne gøre det fordi man mangler produkter. Makeup og beauty generelt, er for mig ligeså meget en udtryksform som det er udsmykning.

Dulleinfo:

I bliver selvfølgelig ikke snydt for se hvad jeg ellers har pakket med i tasken, noget af det kommer på min instagram og resten  på bloggen omkring Søndag. 😉

Kærligst

Nelle

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt år = Nyt hår