Video-guide til de perfekte berry lips

Skønhed på syv måder – Diane Soa

Processed with VSCOcam with a5 preset

Denne smukke kvinde, healer og model har igennem det sidste år været med mig på sidelinjen, hun har hjulpet, inspireret og fået mig i gang med at bloggen. Hun ser noget meget fint i alle mennesker, tror på mennesket i sig selv og MIG. Hun har betydet meget for min seneste udvikling – og jeg er sikker på at hun fortsat vil være med mig på vejen.

Også derfor har jeg spurgt hende, om hun ville dele 7 af hendes skønhedsrutiner, tips, og tanker – her på bloggen. De eneste regler var at det skulle være ærlig og opdelt i 7 punkter, alt andet var op til Diane at bestemme.

Jeg håber hendes ord vil inspirere jer. God søndag 🙂

1.VAND: Vi er allesammen trætte af at høre om det, men vi bliver ved med at glemme det.
Vores krop har ikke en chance for at skille sig af med energiaffald (affaldsstoffer), som hindrer vores fysiske krop i at rense sig,  uden vand.
Jeg sørger gerne for at drikke et stort glas vand (300ml) om morgenen inden morgenmad. Ofte med en teskefuld rå honning og en skvis ingefær. Om aftenen putter jeg også gerne honning (2-3 tsk) i mit vand (200ml), da honningen hjælper fordøjelsessystem med at bearbejde aftensmaden og hjælper det kroppen ikke længere har brug for, med at forlade kroppen via. afføring.
Af ernæringsmæssige årsager, er rå biodynamisk honning bedst! Opvarm ikke honningen, det ødelægger alle enzymerne der gør honningen sund for os.

2. FRISK LUFT. Dette er igen en kliché, men en vi også kan fortrænge, fordi vi har travlt med alt muligt.
Ligesom vores fysiske krop har brug for vand, har vores andre legemer: astrallegeme (følelseslegeme), metallegeme (tankelegeme), ja hele vores energimæssige aura, brug for frisk luft – fornyet energi 🙂
Ligesom, når vi har været en tur ved vandet og er blevet blæst igennem, føles sindet helt rart og roligt bagefter.
Jeg får ikke gået en tur hver dag, men har lavet en aftale med mig selv om, at jeg hver søndag aften, efter netflix og aftensmad, går mig en lang aftentur. Så jeg får renset ud og ladet op til en ny uge. Når jeg er hjemme igen, ligger kunsten i IKKE at tænde for det forpulede tv, men istedet læse en bog, hvis ikke jeg kan sove.

3. VARM MAD & FEDT. Fedt er så uhyggeligt vigtigt for at smøre vores organer, celler og nerver, for ikke at nævne dét vores hjerne består af – fedt!
Vi må ikke gå ned på fedt. Min krop har det ikke godt med animalsk fedt. Jeg får bumser og uregerlig mave. Så jeg holder mig til plantebaseret fedt og klaret smør. Jeg steger det meste af min mad i økologisk klaret smør (Ghee), som består af 100 % fedt, og anses i Ayurveda for at være et af de vigtigste ernæringsmæssige grundsten i vores kost.

De 7 råd Nelle Noel

4. OLIE. For at give min obligatoriske morgen smoothie en ekstra dimension, bruger jeg koldpresset hørfrøolie eller hampfrøolie i mine smoothies. Olie = fedt, hvilket vil sige, at det er endnu en måde at smøre vores led, organer og hjerneceller på.

5. ANSIGTSSERUM: ?Sunpati”. Jeg har brugt lag tid på at finde den helt rette fugtgiver til mit ansigt, men efter jeg blev introduceret til ?Sunpati? Serum-balm & Face-oil, har mit ansigt en helt anden sundhed over sig. Sunpati fugter, forynger og fornyer. Booster og beriger. Forebygger urenheder, giver en klar og jævn hudtone samt mindsker porer, ar og fine linjer. Den er ikke lige så fed som andre olier, den dufter dejligt og trænger hurtigt ind i huden.

6. SVØMMEHAL OG DAMPBAD. Når det er vinter har jeg brug for at motionerer anderledes end om sommeren. Svømning er for mig en rigtig god måde at få pulsen op på og bruge hele kroppen uden at kunne skynde sig. For man kan ikke skynde sig i vand, hvilket jeg tror er rigtig sundt for mange af os 🙂 Jeg sætter gerne 2-3 timer af til at svømme et par baner, hvorefter jeg går i sauna eller dampbad, og igen hjælpe kroppen med at rense ud.

7. HVAD FØLER DU FOR. Det syvende og sidste råd, er nok også det vigtigste. Der findes så mange gode råd og ting vi skal/ ikke skal spise, at vi ofte, ligemeget hvor meget vi prøver, ikke formår at leve op til alle de regler der er. Hvilket er ret demotiverende. Så gør det du føler DU har brug for <3 Har du brug for at spise mørkchokolade og kigge ud i luften, så gør dét. Du kan tage i svømmehallen eller gå en lang tur, en anden dag, når LYSTEN melder sig :).

Diane Soa

2 kommentarer

  • […] igennem det sidste år, Diane Soa. Jeg har tidligere skrevet om hende, og hun om sig selv her: “ Skønhed på syv måder – Diane Soa”. Jeg kommer helt sikkert også til at skrive mere om hende fremadrettet, da hun har hjulpet mig […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pay for book review

    …Apr 15, 2011 As an author in the self-publishing industry, reviews for your book are very important. A book published by an unknown author has little chance …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Video-guide til de perfekte berry lips