Budget venligt beauty

Billige naturprodukter fra 29-299 kr. Kan det virkelig passe?

I sidste uge blev jeg kontaktet af Natura Siberica, de ville gerne invitere mig ind i deres butik til en mini facial og introduktion af deres produkter. Normalt svarer jeg ret hurtigt ja til den slags invitationer, da jeg altid syntes at det er spændende at lære nyt. Men her var mit svar mere tøvende.. De reklamerer med naturprodukter til mellem 29 – 299 kr. Det lød helt forkert og langt fra naturligt! Jeg besluttede at takke ja til invitationen, måtte finde ud af hvor filmen knækkede!

Ved ankomst, tog en lille mørkhåret kvinde men en vanvittig flot hud ( Ja, sådan noget ser jeg med det samme), imod mig. Helt skeptisk, med løftet øjenbryn og stirrende øjne, startede jeg med alle de skarpeste spørgsmål, jeg kender, ALLE. Alt fra priser, landbrug, ingredienser og økologi – alt hvad jeg kunne komme på!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Cladonia Rangiferina

– ALLE spørgsmål blev besvaret og endda meget professionelt og overbevisende. ?Kvinden med flot hud? Ja, det kalder jeg hende nu, kunne samtlige ingredienslister, virkning, hvorfor, samt en redegørelse for deres lave priser! Ak! – Jeg måtte gi’ mig. Mine fordomme om Russisk mafia, parabener og en masse kemiske tilsætningsstoffer, ramte jorden med et BRAG!

-Produkterne er lavet af rene urter, planter og blomster fra Siberiens vilde natur, der kan overleve i et klima ned til minus 50C også kaldet ” adaptogene planter “. Håndplukket af de lokale, med en aktiv socialpolitik, der hjælper befolkningen til flere arbejdspladser. De har sågar deres egen fabrik i Tallin, hvor ingredienser bliver lavet om til produkter i emballagen de OGSÅ selv fremstiller. I 2013 byggede de endda egen økogård med Biocertifikat.

Cladonia Rangiferina selection on farmJeg vil faktisk anbefale jer at tage derind. JEP, det vil jeg.. Servicen er suveræn og det er (desværre) en af de få steder hvor ekspedienterne faktisk ved hvad de taler om og hvor der er penge at spare på julegaverne – Østergade 2A Kbh. K. Så det på plads!

Dulletip:

Jeg har i forgangne uge, testet lidt forskellige produkter derfra, er især blevet glad for Oplepikha scrub til hovedbunden. Jeg har aldrig før tænkt over at hovedbunden også havde godt af en peeling for at fjerne overflade snavs og døde hudceller. Men ligesom på resten af kroppen virker det fantastisk! Det er uden tvivl blevet en ny addiction, MEGA lækkert! Allerede efter 1 gang, føles min hovedbund mere let og meget mindre fedtet, Wuhu!

Hvis du kender til NS produkter eller har prøvet dem, må du meget gerne give noget feedback i kommentarfeltet. Vil vildt gerne høre jeres erfaringer!

Kærligst

N

P.s Hvis du vil se og læse om flere dulletips er jeg også på instagram “nellenoell” 🙂

1 kommentar

  • […] du vil vide mere om mærket Natura Siberica, har jeg lavet et indlæg der hedder “ Naturprodukter fra 29 – 299kr. Huh?! ” og vil du vide mere om de lækre produkter du har mulighed for at vinde har jeg nedenfor […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Budget venligt beauty