November Booster!

It’s a crime not to prime

Processed with VSCOcam with hb1 preset

November måned er starten på julefrokoster, høj promille og masser dokumentation af festlighederne på de sociale medier. Og hvem har ikke prøvet at ende på et billede, med øjenmakeuppen i lange fede baner under øjnene, og mere læbestift i mundvigen end på læberne – helst med et akavet smil, på skødet af den forkerte i en enormt brandert, mens i begge synger med på Rudolf med den røde tud, som var det Whitney Houston der sang ” I Will Always Love You”.

Det er festligt, sjovt og i situationen den bedste ide nogensinde. Måske ikke så meget mandag morgen, når du ser dig selv på Instagram, i den forkerte version af Kate Moss.

Jeg kan “desværre” ikke afhjælpe diverse skandaler til julefrokosten eller billeder på FB/ Insta. Istedet kan jeg hjælpe dig med at se godt ud mens du laver skandalerene, så du, uanset hvilken situation du ender i, i det mindste har makeuppen under kontrol.

Det bedste råd er: PRIMER. Som en god kollega engang sagde ? It?s a crime not to prime? – hvilket jeg kun kan give hende ret i! Der findes mange forskellige primere, med hvert deres formål, fælles for dem alle er, at de er uundværlige!

En primer fungerer på samme måde som lim gør til papir, det klæber og skaber holdbarhed. Hvilket betyder at din primer sørger for at makeuppen bliver hvor den skal – hele aftenen, et mere pigmenteret resultat og gør underlaget ( især huden) mere jævnt og glat at se på. Mine tre favoritter:

Ansigtet: bareMinerals Prime Time Brightening Primer, Lysner og give huden en lækker glød igennem makeuppen samt hjælper til at din foundation holder flawless hele dagen. Uden parabener, sulfater, petroleum og duft – dermatologisk testet.

IMG_5457

Øjne: Benefit Air Patrol. En helt ny primer på markedet, der hurtigt er blevet en af mine favoritter. Den virker som en BB cream på øjenlåget – udjævner eventuelle farveforskelle, holder på øjenskyggen og virker kølende på øjenlåget grundet dens “CushionCalm” tip. Især god om morgenen når øjnene godt kan virke lidt sensitive. Nå ja, så har den også Spf 20 – Bonus! Jeg bruger den tit alene, uden øjenskygge over, da farven i sig selv er lys og virker enormt naturlig og flot på øjet.

Den har vundet: Oprah Magazine?s Beauty O-Ward, 2015
Nylon Magazine Beauty Award, 2015
Ok! Magazine?s Fall Beauty Award, 2015

IMG_5485

Læber: Nyx lip primer, i farven 01 nude. Fantastisk primer der VIRKELIG holder på læbestiften og nærmest kan være svær at få af igen. Er nomineret til Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015. 

IMG_5458

Dulletip:

Før du køber en primer så overvej hvad dit behov er. Har du olieret eller fedtet hud.? Vil du bruge den alene eller med en skygge over?  Og hvilken tekstur passer bedst til dit temperament?

Hvilken primer er DIN favorit?

Kærligst

N

1 kommentar

  • […] Primer: Brug ALTID en primer, det er vitterligt det der gør forskellen, fra klovn – lækker vampyr! Hvilket du kan læse mere om i mit tidligere indlæg “It’s a crime not to prime“. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

November Booster!