Den afgørende renserutine.

Let’s get one thing straight!

https://www.youtube.com/watch?v=yItU0CngUmU

En af de værste beautybrølere og desværre også mest sete, er kvinder der forsøger at dække deres mørke rande under øjnene med den samme concealer de bruger til at dække rødme i huden med. Nok er det mørke formindsket, men istedet er de blevet askede og blege at se på. Eller endnu værre klovne hvide, fordi de har brugt ALT for meget produkt!
Tænk over det.. Det er egentlig logisk nok, selvfølgelig er der STOR forskel på om du skal dække rødt eller mørkt!?. Helt grundlæggende er forskellen på en concealer og corrector at grundtonen i begge er forskellig. I en concealer er der typisk en gullig tone, som går ind og neutraliserer det røde mange i Skandinavien døjer med, corrector er derimod med en pink eller orange/peach tone til at neutralisere det mørke under øjnene. Du kan sagtens bruge din concealer ovenpå der hvor du har brugt corrector, eller nøjes med din foundation.  På den måde  undgår du en tydelig overgang fra øjenområdet til resten af ansigtet.

Forskel:
Concealer - Til at dække og lysne på huden.
Corrector - Til at korrigere farveforskelle på huden.
Farvevalg: 
Pink - Er god til at neutralisere en lilla undertone på en lys hud. 
Orange - Er god til en lilla - blå undertone på en gylden og solbrun hud.
Gul og grøn - God til at dække rødlige nuancer.

Jeg har lavet denne lille film, for at vise  jer hvordan jeg selv gør. Som vist på filmen, starter jeg med den pink corrector fra min, helt igennem fantastiske multi – palette,  NYX Conceal Correct Contour palette og bruger den med min beautyblender (gerne let fugtet, så kommer der mindre produkt på) der hvor jeg er mørkest under øjnene. Derefter bruger jeg min concealer, til at lysne og udjævne farveforskellen. Til sidst en anelse Tromborg pudder med min Mac 224 pensel for at ?sætte? det hele, så det ikke ender i kager i løbet af dagen. Jeg håber den kan inspirere jer. 

God fornøjelse:)

Dulletip:?

Hvis du er kommet i byen uden din corrector, men har husket den røde læbestift og concealer så kan de to sammen sagtens fungere som overstående. Dup LIDT af den røde læbestift under øjet, hvor du er mørkest (læs: meget lidt af den røde og blend det godt ud). Brug derefter din concealer til at dække den røde farve og VUPTI så er du klar til selfies 😉

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den afgørende renserutine.