Oldie But Goodie

Ansigtsserum – hvad er det?

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Jeg håber at I har fået inkorporeret den altafgørende renserutine, i jeres daglige morgen – og aftenrutine. Som opfølgning på den, handler indlægget i dag om ansigtsserum. Ansigtsserum er et af de produkter, det har taget mig længst tid, at få indført i min daglige hudplejerutine. I lang tid havde jeg overbevidst mig selv om, at det ikke virkede – at det var spild af tid. Hvilket altid er en god undskyldning, hvis man er for doven til at give det et forsøg! 🙂

Processed with VSCOcam with hb1 preset

For en måned siden var jeg heldig at vinde en kurv med lækre beauty produkter, hvori der “selvfølgelig” lå intet mindre end 4 forskellige ansigts sera. Jeg var sikker på at det måtte være et tegn!

De efterfølgende uger, valgte jeg at give det der “serum” et skud. Jeg startede min morgen med at rense huden, efterfulgt af skin tonic fra Rønsbøl. Ovenpå den fugtede hud brugte jeg Tree part harmony serum fra Origins. Fugtet hud er det bedste grundlag for serum og creme. Om aftenen, efter rens og skin tonic, brugte jeg Bioeffect EGF serum. Der er nu gået lidt over 3 uger, siden jeg startede og stik imod forventning, må jeg gå til bekendelse og tilstå at det VIRKER!! Min hud er tydeligt mere fugtmættet, jævn og blød!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Dulletip:
Der er tit større mængde aktive ingredienser i en serum, og skal derfor ses som ekstra indsats til din hud, hvor cremer ikke længere er tilstrækkelig. Serum er mere målrettet, især hvis du har nogle hudforandringer du gerne vil gøre op med. Brug derfor gerne lidt ekstra tid og penge på at finde den rigtige serum der passer til dit behov. Jeg kan anbefale at læse bogen Superhud af Anette Kristine Poulsen, hvis du vil vide mere. Hun er en fantastisk nørd på området og “Superhud” er blevet den bog jeg slår op hvis jeg bliver i tvivl om noget indenfor hud, jeg kalder det min beauty bibel.

P.s Er du interesseret i at vide mere om produkterne eller bogen, så tryk på navnene i indlægget, så kommer du direkte videre til pågældende websites. 🙂

Kærligst

N

1 kommentar

  • […] eller vil vide mere, kan du læse her ” Den altafgørende renserutine” og “Ansigtsserum” hvori jeg har beskrevet hvorfor det er vigtigt og hvilke produkter jeg selv bruger. God […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Oldie But Goodie