Med mere end 8 års erfaring i beauty branchen, hvor jeg er uddannet professionel makeupartist og alternativ kosmetolog, har jeg undervist, lavet professionelt makeup (alt fra film til catwalks og everything in between) og været skribent for bl.a. ChriChri, har jeg samlet en stor portion erfaring som jeg gerne deler ud af.


Personlig makeup vejledning:

Her får du en makeup ud fra din type, behov og hvad du ønsker at udtrykke. Det er altså en personlig samtale, makeup og hudpleje guidning. Hvor vi sammen kommer grundigt omkring dit udtryk, makeup udfordringer, hvad du allerede har af produkter og hvad du evt. mangler. Efter konsultationen vil du føle dig mere sikker og bevidst i dit udtryk, samt have lært grundelementerne til den makeup der passer netop dig. Tager max 3 timer.


Lær at ligge din makeup:

Er du helt ny indenfor makeup eller blot usikker på hvad der passer til dig, dine farver og form. Vil du gerne kunne ligge en flot hverdagsmakeup, der fremhæver dine naturlige træk og føle dig mere selvsikker? Så er denne løsning for dig. Her vil vi sammen tale om Do’s and Dont’s indenfor makeup. Målet er at du med min guidning får øvet dig i at ligge en flot makeup, så du fremover vil føle dig mere selvsikker og bevidst om hvad der klæder dig.

Timepris: 800 kr. ex. moms

Ønsker du andre pakkeløsninger er du altid velkommen til at skrive en mail på: nellenoell@gmail.com så finder vi en løsning der passer dig.

Kærligst

N