Med mere end 8 års erfaring i beauty branchen, hvor jeg er uddannet professionel makeupartist og alternativ kosmetolog, har jeg undervist, lavet professionelt makeup (alt fra film til catwalks og everything in between) og været skribent for bl.a. ChriChri, har jeg samlet en stor portion erfaring som jeg gerne deler ud af.

 

Brudemakeup:

Hvordan bliver du den brud du har drømt om? Med en naturlig, fejlfri og smuk makeup, der fremhæver dine karaktertræk og gør dig klar til det store JA!

Her kan du slappe af og forberede dig på den store dag uden at skulle stresse over hvordan makeuppen ser ud, om den holder hele dagen, hvordan den er på billeder og hvilke produkter du mangler. Jeg sørger for at gøre dig klar til den store dag, præcis som du ønsker. Med en fuld brudemakeup + 1 times prøvemakeup i alt 2-3 timer. Ønsker du jeg er der under hele dagen til at touche up undervejs, er dette også muligt.

2000 kr.

 

Fest makeup:

Skal du til en stor fest, hvor der skal mere til end hverdagsmakeuppen eller vil du bare gerne se hvordan en professionel ligger din makeup og her få lidt makeup tricks? Så er denne pakke for dig. Vi bruger 1-1,5 time på netop dét du har behov for.

Timepris: 800 kr. ex. moms

Kærligst

N