No go’s in the sun

Problemer med cyklen? Ikke længere

cykel på abonnent Swap cykel til døren

 

reklame

 

Cykler er en bæredygtig måde at komme rundt på. Og det giver motion oven i hatten, så det er klart at foretrække, hvis distancen ikke er for lang. Det kan dog også være dyrt, når dækket gang på gang punkterer, eller bremserne går i stykker. Men det kan løses med det nye koncept: Swapfiets.

 

Jeg er selv hoppet med på trenden for nyligt, og jeg ser mig ikke tilbage. Det er et koncept, hvor du månedligt betaler for et abonnement, hvor du til gengæld får en cykel, der altid er køreklar. Der er tilmed studierabat, så der er tænkt på de mange cyklende studerende.

 

Det, der er skide smart, er at du altid har en køreklar cykel, da de sørger for reparation. Skulle der ske noget, reparerer Swapfiets din cykel inden for 1 dag – kvit og frit! Eller, det er selvfølgelig dækket gennem dit abonnement, men du står ikke og skal af med en 500-mand lige pludselig sidst på måneden hos en cykelforhandler.

 

Swapfiets er også dækket i forhold til tyveri, og selvom du i princippet ’låner’ cyklen, så er det din. Så det er ikke ligesom de elektriske løbehjul, du har altid din cykel. Og skulle den kræve længere tids reparation, får du bare en ny. Du skal altså ikke eje en cykel eller noget i forvejen, men kan bare melde dig til. Et ekstra plus er, at der ikke er noget opstartsgebyr eller depositum, så du skal ikke ud med den helt store pengepung på noget tidspunkt.

 

Udover at det er smart, der er god service, og du altid har en køreklar cykel, så er Swapfiets også et godt valg, hvis man gerne vil tage et ekstra skridt i den bæredygtige retning. Du skal ikke ud og købe en ny cykel, og din cykel ender ikke med at stå flad i en måned, fordi du ikke lige havde råd eller tid til at få den fikset. En måned, hvor du så skal betale for offentlig transport eller delebil.

 

Det er lidt et sharing koncept, og du kan se, hvem der ellers er med i ’familien’, fordi alle cyklerne er udstyret med et blåt forhjul. Jeg har haft rigeligt besvær med cykler, og det er bare irriterende! For mange er det jo ens køretøj, og du kender sikkert selv følelsen af invaliditet, når cyklen er i stykker…

 

Jeg kan kun anbefale dig at prøve det! God cykellyst <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

No go’s in the sun