Spillet i kærlighed

Nymåne workshop nu på søndag!

nymåne workshop kvindecirkel netværk

Jeg har i lang tid vidst at Maj måned, var måneden hvor noget nyt ville få liv. Hvordan, hvor og hvornår havde jeg ingen ide om. Kun kaldet i mit hjertet og troen på at det ville vise sig for mig. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Som håbet er det lykkedes, og nu er de første frø sat, klar til at spire!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Det hele starter nu på søndag. Til min første kvindecirkel i magiske omgivelser hos divinefulness. Hvor vi vil arbejde medmåneenergier, hvordan du kan bruge dem og til hvilke formål.

Nymånen (der er nu på søndag d. 5 maj) er altid en god dag at sætte nye intentioner i livet, en ret magisk dag for dig der gerne vil tiltrække noget nyt til dit liv og derfor også denne dag jeg har valgt at afholde første cirkel.

Vi tuner sammen ind på energien igennem vejrtrækningsøvelser der beroligere nervesystemet og gør dig mere modtagelig for at lytte og udvikle dig. Dernæst taler vi om energien denne nymåne og hvordan du kan bruge denne positive energi I dit liv. Samt med hvilke redskaber du kan bruge måneenergien fremover til at give slip og nemmere manifistere de ting du ønsker.  

Hvad der ellers kommer op under workshoppen er helt op til dig. Rummet er fyldt med kærlighed og healing, så der er plads til det hele og præcis den du ér, om du er i sorg eller lykke. Ny i det mere spirituelle univers eller garvet. Alle er velkommen.

Tiden er fra kl. 10.30-12.30 🌺 (Der er stadig 2 pladser tilbage) og kan købes Her:
Nymåne workshop

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Min drøm er at vi hver måned kan mødes i et fællesskab af ligesindede kvinder der tør at lytte og mærke ind. Tør at være sårbare. Tør at være ærlige. Tør at stå sammen istedet for at gå imod hinanden og tør at holde deres hjerte åbent<3⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En cirkel af sammenhold.

Hvor forskellige emner bliver taget op og lukket ind. Et safe space, hvor der er plads til DIG præcis som du ér og det du kommer med. Uanset om du har ord eller stilhed med dig, vil du blive set og mødt. Jeg håber der vil være en del gengangre, så cirklen kan skabe trygge rammer og forhåbentlig resultere I nye bekendskaber – det ville da være skønt.

Jeg ved at mange føler sig meget alene I deres udviklingsproces og mangler nogen at sparre med, hvilket jeg håber at du vil få med dig igennem disse cirkler.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg glæder mig til at se dig og håber du vil tage kærligt imod de nye frø der er plantet

 

Kærligst

N⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Spillet i kærlighed