Guide til krydderurter – krydderurters egenskaber

Erkendelsen af en dårlig dag

dårlig dag

Vi kommer ikke udenom dem. De dårlige dage.

Heldigvis har jeg langt færre dårlige dage, end jeg har gode dage, men alligevel kan jeg have svært ved at erkende, når jeg har en dårlig dag. Jeg ved jo godt, at de dårlige dage er nødvendige, for hvis vi aldrig har en dårlig dag, hvordan kan vi så mærke, når vi har en dejlig dag?

For et par uger siden delte jeg min træningsoplevelse i en story på Instagram. Jeg følte, at træningen startede vildt godt ud, men jeg var bare i en helt forkert og negativ energi. Mit fokus var pludselig i en konkurrerende situation i stedet for, hvorfor jeg rent faktisk trænede. Jeg glemte, at jeg var der for MIN EGEN skyld og ikke for at vise mig frem eller konkurrere med andre.

Jeg blev heldigvis opmærksom på den negative energi, men alligevel gik alt bare galt derfra, og jeg havde svært ved at slippe oplevelsen. Det resulterede i en rigtig dårlig dag.

Læs eller genlæs: Kreativitet

Når jeg har en dårlig dag er erkendelsen af den, første skridt. Dernæst accepterer jeg den, og så prøver jeg at komme ud af den negative energi og søge over i en mere positiv energi. Nogle dage kan jeg godt snyde mig selv, så det lykkes. Andre dage, not so much. Så er der intet andet end at hoppe under dynen med den viden, at i morgen kommer en ny og meget bedre dag.

Føler jeg, at dagen kan vendes, sporer jeg ind på, hvad der kan gøre mig glad og få mit sind tilbage i balance. Det kan være alt fra en lang gåtur, danse til min yndlingsmusik, ringe til en veninde, lave yoga, meditere, nusse med Emma, drikke en kop te, lægge neglelak eller noget helt andet.

 

Erkender du, når du har en dårlig dag? Og i så fald, hvad gør du for at vende den til en dejlig dag?

Kærligst

N 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Guide til krydderurter – krydderurters egenskaber