Hvornår begyndte du at lukke ned?

De afgørende spørgsmål

spørgsmål i livetMange tanker fylder mit hoved for tiden, rigtig mange grundlæggende ting som bolig, kærlighed og sundhed. Her er 5 af dem:

At rejse: Føler konstant der kommer tegn på, at jeg skal tage til Bali på ubestemt tid. Føler mig bare ikke helt klar endnu, men tror alligevel det bliver snart. Så er jeg bare lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre med mine mentor sessions og hvornår man er sådan RIGTIG klar til at flytte?!

Spiritualitet: Hvorfor er vi så bange for spiritualitet og dertil energi? Er det frygten for at blive bevidst om, at man selv har et stort ansvar for hvad der sker i livet eller mere fordi det ikke altid er logisk?

Kærlighed: Om min kærlighed mon overhoved finder derude? Jeg møder en del mænd og har måske nok også datet en del, jovel. Jeg synes dog hele tiden at gå lidt kold i det. Det er lidt en følelse af at se det smukkeste i et menneske, dér de gerne vil hen i livet, men gentagende gange blive mødt af en afmagtsfølelse fordi personen sjældent selv kan se det. Hvilket nok er meget naturligt. De fleste af os elsker ikke os selv nok til at kunne se vores højeste potentiale. Det er bare stadig rigtig svært!

Læs også: Et stort spørgsmål om mening og mål

Helbredelse med bevidsthed: Kan vi mon med mere kontakt til os selv, kurere os selv fra alvorlige sygdomme, som fx kræft? Det lyder skørt, jeg ved det. Alligevel bliver jeg ved med at læse om det forskellige steder. Hvorfor jeg er begyndt at dykke langsomt ned i det og prøve, at få endnu mere kontakt til mig selv og min krop. Det er ret hårdt og svært, forstår virkelig godt at mange er udfordret på det punkt. Selv er jeg bare nået til et punkt, hvor jeg konstant bliver bremset i min egen udvikling fordi jeg ikke fuldt ud kan høre mig selv og min krops signaler. Så giver det et skud, tror du på det?

Ekskærester: Om kontakt til ekskærester og generelt tidligere brud, kan være healende for fremtidig kærlighed eller det måske er helt unødvendigt?

Hvad er dit svar til mine spørgsmål? Lad mig endelig høre:0)

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvornår begyndte du at lukke ned?