Budgetvenlige favoritter

Livets puslespil

livets pudslespil livsforandringerSiden i fredags har jeg været rundt i alle afkroge af mit følelsesregister.

Alle følelser har være min vej forbi, alle sindstilstande har jeg været igennem. Nogen tidspunkter har jeg intet følt og på andre har jeg følt det hele.

Om det skyldes energierne fra blodmånen i fredags, de 6 planeter i retrograd eller noget helt tredje, aner jeg simpelthen ikke. Det finder jeg nok først ud af når jeg er ude af mine følelsers vold og tilbage i en mere balanceret krop.

Hele juli har ærlig talt været en af de sværeste måneder i mit liv. Alt har været op til overvejelse, udfordret og sat lidt på spidsen. Det har været meget enten eller og alt for mange af de dårlige dage..

At bevæge mig, fra noget der ikke længere er gavnligt i mit liv, over til noget andet. Noget fremmed, jeg endnu ikke kender til. Måske kender du den følelse. Følelsen af at være et sted, hvor alt er gået i stå, stagneret og derfor ikke længere tjener sit formål, så det er tid til forandring?

Den næste udfordring er så, at se hvilken forandring der skal til, for igen at skabe liv, nytte og glæde. En proces fra A-B jeg kan se, men endnu ikke helt ved hvordan jeg kommer til. I virkeligheden er jeg nok også enormt bange. For hvad sker der så når jeg kommer til B? Bliver det bedre? Er det den rigtige vej?

Spørgsmål uden svar. Jeg finder kun ud af det, ved at bevæge mig og håbe jeg kommer i den rigtige retning. Det eneste jeg ved er, at der jeg var før ikke virkede. Efter mange års erfaring ved jeg også, at jeg bliver nødt til at gøre noget nyt, noget andet i mit liv, for at få et andet resultat. Bevæger man sig i det samme mønster – vil resultatet blive præcis det samme som altid.

Jeg er først lige ved og næsten, klar til at samle mit nyt puslespil, med brikkerne over de nye intentioner, ændringer og LIV. En process der er livslang, lige nu fylder den bare ekstra meget.

Du har måske allerede bemærket nogle forandringer herinde, ellers vil det nok snart ske. Jeg håber du kan lide dem og stadig har lyst til at følge med <3

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Budgetvenlige favoritter