Kvindecirkel eller cacao ceremonier

3 ting jeg ikke forstår

ting jeg ikke forstår manifestation Der er mange ting der undre mig for tiden og mange ting jeg simpelthen ikke forstår?

Måske er det bare mig, jeg vil alligevel dele ud af min undring det kunne jo være du havde det på samme måde undrer du dig over andet end mig, eller har svar på min undring, så smid endelig en kommentar herunder i kommentarfeltet.

 1. Vi lægger hårdt ud! For det her forstår jeg simpelthen ikke: Kvinder der mener at menstruationsblod er en højere kraft til at manifestere det de ønsker i livet. Hvorfor det altid skal gemmes til brug senere hen?! Eller smøres i solar plexus under manifestation ritual (jeg får direkte kvalme ved tanken). Så vidt jeg er orienteret er det en stor ting, hvis man er sexterapeuter og spirituel interesseret.

 

 1. Kvinder der bagtaler andre kvinder de ikke kender. Hvis du er passeret dine teenageår er det simpelthen ikke okay. At bagtale andre er generelt bare dårlig energi. Endnu værre er det med folk du ikke kender eller ikke har talt med i flere år, men måske ”hørt” andre bagtale og sladre om. Det fortæller mere om det kedelige liv du har, end om dem du bagtaler. Bare drop det, det er en cirkel af dårlig karma.

Læs også: De 3 ting jeg ønsker mig

 1. Er ”særlig sensitive” mennesker og mennesker der er tunet ind på deres intuition og derfor også mærker andre menneskers energi ekstra stærkt. Er det ikke det samme? Jeg har ikke læst bogen Særlig sensitiv, men som jeg høre dét, virker det utrolig meget som det samme?! Er lidt ked af at det bliver gjort til noget negativt for de fleste at være ”særligt sensitiv” da jeg personligt mener det er en styrke at kunne mærke sig selv og sin omverden og derfor bedre kunne navigere i, hvad der er bedst for en?

 

Er du enig med mig eller er jeg helt gal på den? Lad mig endelig høre:0)

 

Kærligst

Nelle

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

6 kommentarer

 • M

  Særligt sensitive mennesker (heriblandt mig selv) er mennesker hvis nervesystem er mere “åbent” end gennemsnittet, og derfor sanser ALT omkring dem mere kraftigt – inkl. andres energier..derfor har de lettere ved at tune ind på andre mennesker. Derfor har særligt sensitive mennesker også en enorm stor 6. sans mht det meste her i livet – fordi deres nervesystem er mere åbent. Folk der ikke er særligt sensitive kan sagtens have (eller udvikle) en god intuition og være gode til at tune ind..men ved særligt sensitive mennesker er alting “kraftigere/voldsommere” – lugte, lyde, stemninger, smerte osv – derfor er det generelt nemt for dem at tune ind på andre, fordi de mærker folk så kraftigt. Håber det hjalp ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay på den måde – Tak❤️ Er det så i virkeligheden ikke en gave til at kunne blive de bedste clairvoyanter eller terapeuter når evnerne allerede er medfødt? Nu du har forklaret det, kunne jeg da godt mistænkte mig selv for at være særligt sensitiv🙈 Spændende!!

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Jo, det er en enorm gave 🙂 Og du er 100 procent særligt sensitiv, haha.. Det har jeg i hvert fald en kraftig mistanke om 😉 Jeg er helt vild med det, men er er vokset op i en lægelig familier hvor jeg har “skulle tage mig sammen” og hvor alt det jeg sansede ikke blev taget alvorligt, fordi det ikke kunne bevises. Jeg skal igang med en naturlægeuddannelse til efteråret – ved min særlige sensitivitet bliver en KÆMPE hjælp og gave her ❤️ Den skal hyldes og “bruges” – for jo, den gør netop at man har tusind gange nemmere ved at udvikle sine spirituelle evner, da det hele bare mærkes så kraftigt i forvejen! ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du bare mega sej! Det må have været noget af en kamp, at anerkende sig selv og sine evner når familien ikke forstår. Det lyder som en skøn rejse du skal i gang med, med den nye uddannelse. Det håber jeg du bliver rigtig glad for <3 Jeg tilmeldte mig faktisk også selv til en spirituel uddannelse igår – SÅ spændende!!!

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm, kan lidt godt se hvad du mener med nummer 3. Men tror det er fordi, nogle bruger “særligt sensitiv” om de mennesker der mener at kunne identificere sig med den “lægelige” frase – dvs. menneksker der fx reagerer unaturligt/ekstra stærkt på lyde, voldsomme film, er lysoverfølsomme og nemmere føler sig overstimuleret i selskab med andre overlængere tid, og altså blot bruger det i den sammenhæng med at være god til at mærke sig selv og sensitiv netop på den maner (: Der er mange flere aspekter i den ene “sensitive” end der er i at være et menneske, der bare mærker efter – de kan sagtens have en god sensitivitet og stadig slet ikke have de samme problemer, som en “særlig sensitiv” har – hvis du forstår? Ser det hvertfald som værende to sider af samme sag, men tilgengæld tænker jeg at ingen af dem er negative overhovedet. Men at det måske ind i mellem er lidt svære at begå sig i en verden med mange indtryk og mennesker, hvis man tager dem til sig i stor stil, fremfor de mennesker, hvor det mere preller af igen. Dette netop fordi man ikke helt og aldeles kan undgå de mange indtryk, der måske tager lidt ekstra ‘hårdt’ på en, også selvom man passer på sig selv i det :D.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din grundige forklaring, det giver 100% mening. Jeg må til, at læse op på det. Det lyder godt nok spændende og vigtigt at forstå i en verden, hvor der er er mange der er særligt sensitive.

   Rigtig god dag V

   Kærligst
   N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kvindecirkel eller cacao ceremonier