Podcasts: her får du de mest inspirerende

Slår man op med veninder?

veninder urtekusserneDenne uges podcast handler om veninder! Hvad er gode veninder? Har man samme antal veninder fra barn til voksen? Hvad er en god veninde og hvordan ”slår man op” med en veninde, hvis det ikke længere føles rart?

For de fleste af os, fylder venner og veninder en del. Veninder er dem vi deler alt med, alle de gode historier, begivenheder og alle hemmelighederne.

Veninder og venner er også dem der kan træde en allermest over tæerne, dem der kan gøre allermest ondt og dem der, forhåbentlig, altid er der?! Men hvad gør man hvis venskabet gør mest ondt, hvis glæden ved at ses hurtigt bliver til smerte eller, hvis man ikke længere føler man kan være sig selv sammen?

 

Slår man så op? Og hvis ja, hvordan?

Det taler vi meget mere om i denne uges podcast. Jeg har nemlig selv måtte ”slå op” med et par veninder i mit liv. Veninder der ikke længere var et match til mig (min energi) og de værdier jeg havde i livet. Veninder der ikke udviklede sig i samme retning, som jeg selv gjorde.

Alle brud har været smertefulde. På mange måder ligesom et break up med en kæreste, hvor det gør ondt i hjertet og ensomheden kommer snigende. Et brud der tager tid. Alligevel kan det være for det bedste. For dig selv, din egen udvikling og for det meste for begge parter.

 

Læs også: De 10 mest inspirerende podcasts

Personligt har jeg aldrig fortrudt de veninder der ikke længere er i mit liv. Det kan sagtens være vi mødes på et senere tidspunkt, hvor alt er godt og i bedste harmoni. Indtil videre har det dog været den bedste beslutning, for at passe på mig selv.

 

Den historie og meget mere kan du høre om i dette afsnit, lige her: Veninder S1e017

 

Har du selv en veninde- historie må du meget gerne dele den med os i kommentarfeltet eller på instagram. Det er altid dejligt når i deler<3

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Podcasts: her får du de mest inspirerende