De 3 ting jeg ønsker mig

Er børn for alle?

børn børnesnakken skal du have børn

Hvorfor få børn og hvorfor ikke? Er børn for alle og en del af menneskets overlevelse eller er det okay at sige nej til børn?

Personligt har jeg altid haft det svært med snakken om børn. Indtil for nyligt kunne jeg slet ikke forestille mig et liv med børn, et liv med ansvaret for et andet væsen – resten af livet.

Det var faktisk først da jeg fik at vide jeg havde PCO(s), at jeg for første gang, rigtig, mærkede følelsen af at, hvad jeg sagde nej til. Følelsen af at blive mor og kærlighed til mere end mig selv (altså ud over en partner) voksede i mig. Og for første gang kunne jeg ikke længere sige klart NEJ til børn i mit liv.

Læs også: Kvinde eller defekt?

Om det nogensinde sker er stadig uvist også om det bliver adoption eller ”mine egne”. Indtil videre kan jeg kun sige, at det at blive mor, langsomt vokser i mig.

For Carolina er det dog en helt anden historie, en historie jeg ved de færreste kvinder vil forstå. Sådan er det måske med begge vore historier.

Det er nok ikke flertallet der deler samme holdning, hvorfor jeg alligevel håber i vil lytte til dette podcast afsnit med et åbent sind. Vi er ikke alle ens (heldigvis for det) og MÅSKE er det heller ikke kvinder, hvis skæbne er at blive mor.

Lyt til podcasten her: Skal du have børn?

Som altid bliver vi glade, hvis du har lyst til at dele en kommentar eller give os en håndfuld stjerner på ITunes eller hvor du høre dine podcast fra.

Det er nemlig den eneste måde vores podcast kan blive delt med flere på.

Du er også altid velkommen til at sende os forslag til nye emner eller mennesker der ville være relevante for fremtidige podcast episoder.

På forhånd tak, og tak fordi DU lytter med.

Kærligst
N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

De 3 ting jeg ønsker mig