10 ting der gør mig glad (og måske også dig)

Det overnaturlige og uforklarlige

 

overnaturlig spiritualitet

Har du nogensinde oplevet noget der var overnaturligt? Noget du ikke kunne forklare med din logiske hjerne?

Efter en kort pause, sidste uge, er Urtekusserne tilbage. I denne uge taler vi om det overnaturlige såsom ånder, afdøde og mystiske uforklarlige hændelser i livet. Alt det der rent logisk ikke altid giver mening. Carolina og jeg har nemlig begge oplevet en del overnaturlige hændelser, som vi i dette afsnit deler ud af.

 

I samme afsnit taler jeg også om afdøde kontakt, clairvoyance og fornemmelser. Jeg er jo selv lidt af en ”spirituella” der arbejder en del med det spirituelle i min dagligdag.

 

Som nogen af jer ved, har jeg taget en del kurser i clairvoyance og haft få sessioner, hvilket jeg forsøger at beskrive nærmere i dette afsnit.

Læs også: Clairvoyance, intuition, energi, klarsyn, en 6 sans, synsk, særlig sensitiv..

Jeg er lidt på udebane, i forhold til termer og får nogen gange bevæget mig lidt ud på dybt vand i mine forklaringer. Fordi jeg endnu ikke har så meget baggrundsviden i, hvordan det åndelige helt 100% fungere.

 

Det jeg ved, er at det fungere og er noget jeg kan mærke meget stærkt i min hverdag og mit liv. En del af mig, der er blevet essentiel for min livsværdi.

 

Jeg håber derfor mine noget kringlede ord og forklaringer giver mening, ellers er du altid velkommen til at spørge dybere ind til emnet.

 

Du kan lytte til episoden lige her: Det overnaturlige S1e016

 

Du er altid velkommen til at dele dette indlæg, hvis du kender nogen der kunne bruge det i deres liv, samt følge Urtekusserne på ITunes eller hvor du hører podcasts.

 

Rigtig god mandag

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

10 ting der gør mig glad (og måske også dig)