6 måneder efter..

Vendepunkter i livet

vendepunkter i livet udfordringerVi har alle vendepunkter I vore liv, tidspunkter, der har gjort en radikal forskel for vores liv. Vendepunkter, der på god tog ondt har  udviklet os og gjort os til dem vi er I dag.

Livet er aldrig linært, men derimod fyldt med sving, drejninger og forhindringer der måske kan være svære, at stå I men på sigt er det hele værd. Vi udvikler os konstant som mennesker og individer, hvorfor forhindringer og bumb på vejen er essencielt for udvikling.

Uden modstand er der intet der giver mennesket lyst til at gøre noget andet end, hvad vi er vant til. Derfor er de fleste udfordringer og forhindringer gaver på sigt. Også selvom det aldrig føles sådan når man star midt I det.

Lyt også til: Sårbarhed i parforhold.

Netop disse udfordringer kan være med til at skabe store vendepunkter I livet, som  Carolina og jeg vil tale om I denne episode af Urtekusserne. Vendepunkter, som forhåbentlig kan inspirere dig I dit eget liv, uanset om du star midt I en krise eller glæde.

 

Kan du lide denne episode, må du meget gerne smide en kommentar eller give os nogle stjerner inde I Itunes – Det sætter vi stor pris på :0)

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

6 måneder efter..