Hvordan du får flow i livet

Ny energi

energi hår wella hair flowI forlængelse af mit forrige indlæg (Det kan du finde lige her: Flow). Tænkte jeg at dele med jer, hvad jeg selv gør for konstant at være i flow og få ny energi. Både med mig selv og i mit hjem.

 

Nyt hår:

Efter min tur til Bali og Marokko havde håret det ikke særlig godt. Det var slidt i spidserne og fået omkring 3 forskellige nuancer, hvorfor det var tid til at besøge frisøren. Her fik jeg lysnet spidserne til en mere beige tone, bunden i en mørk der dækkede min (10 cm) lange udgroning og flettede ind med resten.

 

Dette gør, at jeg føler mig mere frisk og levende når mit hår ser godt ud, hvilket også resultere i at jeg går hjemmefra med en højere energi når jeg føler mig veltilpas = bedre flow.  (Hele behandlingen blev sponsoreret af Saco Copenhagen og Wella Produkter)

 

Her er før og efter billeder:

energi flow

Før

nelle noell wella hair

Efter

Glade negle.

En anden lille detalje, havde jeg ønsket mig længe; nemlig sjove negle. Jeg har ikke tålmodighed til at skifte neglelak flere gange om ugen og er ikke ”typen” på kunstige lange negle, hvorfor Shellac virkede som en naturlig god løsning for mig.

 

På den måde sparer jeg tid på neglelak og får alligevel fordelene ved farvede negle. Plus jeg fik lov til at vælge noget lidt mere crazy, som jeg ikke selv ville kunne lave med neglelak:
Nicki nails nailers flow energi

Neglene giver mig et smil på læben, hver gang jeg ser dem og en del positive kommentarer fra andre kvinder = Glæde =Positiv Energi.

 

Oprydning af stagneret energi.

Så har der været oprydning og MEGET af det!

 

Jeg har det altid sådan, at både mit klædeskab, skohylde og makeup bliver ryddet ud og fyldt op efter sæson. Denne gang gjaldt det også kælderen. 50% blev smidt ud, andet sat på DBA og det sidste nødvendige beholdte jeg.

 

Det samme gjaldt mit tøj, sko osv. Meget af det kommer på loppemarkeder i løbet af sommeren og The Organic Club undervejs. Kan love dig det føles rart og som om jeg kan trække vejret på en helt ny måde.

 

For mig er de ting jeg ikke bruger = stagneret energi. Energi der ikke er i bevægelse og derfor får ”fyld” plads i mit hjem. Det gælder alt fra makeup, sko og dimser i hjemmet.

energi blomster

Bliver jeg ikke glad af at kigge på det, bruger jeg det ikke til dagligt, eller med tøj og sko inden for et halvt år – skal det ud! Jeg vil kun have ting der giver mig glæde i hverdagen, det føles mest rigtigt og energigivende. Det samme gælder også når jeg køber nyt tøj, så ryger der også altid noget ud, i bytte. Ved intet værre end at have et overfyldt tøjstativ eller sko der skal stables i kasser for at kunne være der.

 

Derfor er der, stort set altid en form for udskiftning og flow i mit hjem – sådan har jeg det bedst:0)

 

Mangler jeg kreativitet, flow eller anden for for energi er det også i hjemmet jeg først starter. Nogen gang er blomster nok, andre gange kan det blive til stor ommøblering eller rengøring.

Hvad gør du for at bidrage til flow og energi i din hverdag og hjem?

 

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hvordan du får flow i livet