Vata typer - ayurveda

En alternativ karrierevej S1E009

urtekusserne karrierevej KarriereEr du i tvivl om din karrierevej, måske en lille drøm om et karriereskift banker på, eller kan du slet ikke mærke hvad du brænder for karrieremæssigt?

Så kan denne episodes podcast måske hjælpe dig.

I denne uge taler Carolina og jeg nemlig om hver vores karrierevej.:

 

Inden for vores fag, findes der ikke rigtig en direkte vej og gjorde der, ville vi nok alligevel ikke have taget den. Da det i høj grad er vores nuværende viden og erfaring der har gjort vi er hvor vi er i dag.

 

Gymnasiet, universitetet eller et fuldtidsjob fra 9-16 tiltaler ingen af os. Hvilket vores karrierevej i særdeleshed har båret præg af. Vi har begge oplevet rigtig meget inden vi ”endte” hvor vi er nu og der er stadig meget i vente for os begge.

 

Selvom Vi har hver vores karriere og arbejder med to vidt forskellige fag er begge vores stillinger- det vi arbejder med – defineres af os selv. Vi har begge på mange måder skabt vores eget arbejde ved at kombinere en masse forskellige ting vi elsker i eet.

Læs også: Dårlige vaner?

En noget anderledes fremgangsmåde, men alligevel noget vi elsker og kan leve af.

 

Så har du brug for noget inspiration til din egen karrierevej, er du i tvivl om hvilken vej du selv skal gå eller blot nysgerrig på, hvordan vores vej har været, så lyt med her:

 

En alternativ karrierevej S1E009 

Vi sætter stor pris på din støtte og håber du vil give podcasten nogle stjerner med på vejen, vigtigst af alt en anmeldelse i Itunes store, så podcasten kan kommer ud til endnu flere skønne kvinder.

Har du lyst til at komme med dit indput til denne uges podcast, eller fremtidige emner så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar i kommentarsporet herunder:0)

 

Kærligst

C og N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vata typer - ayurveda