Energi og tiltrækning af det du gerne vil have

Sauna, vegansk chokolade-tip og en uge der gik

nelle noell

Jakke: LA ROSA Kjole: Co’couture Sko: Vans Fået i gave

Så er jeg ved at være nogenlunde tilbage fra ferie. Det har godt nok været hårdt at komme hjem igen.

Med Jetlag, som jeg egentlig følte at have ret godt styr på, har dog alligevel trumfet både energiniveau og søvn. Har ved hjælp af Melatonin (herfra) kunne holde nogenlunde styr på søvnen, men energien har nærmest været ikke eksisterende.

Det kunne selvfølgelig også godt have noget at gøre med vejret. Fra 28-31 graders høj sol til minus grader vil uundgåeligt påvirke både energi og humør, men nu er jeg tilbage på pinden med lidt updates og tips.

Læs også: Energi og vibrationer til en god dag

På trods af en lidt hård uge, sidste uge, holdte jeg alligevel mig selv ret godt i gang og har derfor lidt forskelligt at tippe om ;0)


Først er der Inipi – en tippi/sauna gus på Amager. Her er forskellige arrangementer du kan melde dig til i ugens løb, hvis du har brug for at blive varmet godt igennem eller gerne vil vinterbade. Jeg var selv i Inipi i søndags til en times sauna gus og vinterbadning. Det var altså ret lækkert og meget overkommeligt både prismæssigt og beliggenhed.

sauna gus vinterbadning

Så skal jeg selvfølgelig lige reklamere for vores nye afsnit på Podcasten ”Urtekusserne”. Det er et afsnit hvor vi kommer omkring min kærlighed til Bali, en generel update på vores liv og den tid vi befinder os i lige nu, hvis man kigger på sol, måne og stjerner.

Sidst, men ikke mindst, et lille tip til påsken, hvis du er veganer eller blot søger påskeæg uden mælk er Hotel Chocolat et virkelig godt sted at gå hen. De har nemlig fået en lille vegansk afdeling med chokolade ;0)

Håber din uge og dertilhørende påske bliver skøn <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Jeg havde brug for et vegansk chokolade-tip.. havde nu håbet det var noget, jeg kunne købe i min Netto, hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Haha.. Hvis bare der var en god en i Netto! Desværre har jeg endnu ikke fundet en 🙁 Håber det kommer, så det ikke skal være så omstændigt. Rigtig god påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Energi og tiltrækning af det du gerne vil have