Vegetar / Veganer - Hvorfor? Min historie

Mænd og kærlighed

mænd og kærlighed podcast urtekusserne Nelle noell Nogen har allerede fundet kærligheden, andre troede de havde, mens de sidste er på jagt efter begge!

Uanset hvor du er i livet, er jeg sikker på, at mænd og kærlighed (måske en bestemt mand) også er noget der fylder meget hos dig!

Præcis derfor handler denne uges podcast, vores første rigtige podcast afsnit, også om selv samme sag, nemlig; mænd og kærlighed. Første afsnit kan du finde lige her: Urtekusserne intro

I dette afsnit får du min historie med hvordan jeg mødte min ekskæreste Theis – en meget lang og ret mærkværdig dating historie. Hvilket desværre nok må tilstås ikke, at være den første af sin slags. Jeg er ret meget en ”slow mover” på den dér mænd og kærlighed ’ s – konto. Noget jeg virkelig forsøger at arbejde med, som du selvfølgelig også kan høre mere om i podcasten.

Samt hvordan Carolina mødte hendes nuværende kæreste – igennem en kontaktannonce (ja du læste rigtigt). Eksistere kontaktannoncer egentlig stadig eller er det kun på tinder det sker??

Vi taler også om det at date flere på én gang – er det overhovedet ok? Der er vi lidt uenige – Hvad syntes du?

Plus en masse snak om det at date, generelt, hvad der er tiltalende ved mænd, hvad vi falder for og hvordan vi gerne vil scores. OG hvorfor man altid falder for de mænd der er lidt for kostbare og ikke rigtig interesseret – kender du det?!?

Som lovet kommer vi selvfølgelig også ind på, hvorfor vi valgte navnet ”Urtekusserne” til vores podcast – selvom det helt ærligt ikke er en historie jeg er stolt af!!

Det hele, og ret meget mere, får du i dette link: Urtekusserne part 2
Husk meget gerne at abonnere på urtekusserne, så du får direkte besked når vi udgiver en ny podcast. Vi ville også blive enormt glade, hvis du har lyst til at rate os inde på ITunes – så er du SKØN!

Kærligst
N og C

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vegetar / Veganer - Hvorfor? Min historie