Beauty trends fra fashion week

I’M BACK

nelle-noell-mandagSå er det vist blevet tid til: Den gode uge, (for de sidste 14 dage).

Ugerne er gået lynende stærkt, med følelses –fuck-up og fashion week(alletiders kombo), der har mildest talt været drøn på. Jeg er ved, at være tilbage, også lidt i mig selv ;0)

De sidste par uger har rummet mange ting, alt fra chokolade, mad, hår (ikke i maden, heldigvis) og fine små hints ”oppefra”.

englekort-spiritualitet-nellenoell

Små hints

Sidste uge startede hos min yndlings Sahars til hypno-terapi. Det var en meget anderledes oplevelse end foregående. Både inden og efter var der en masse små besynderlige hints, mennesker og oplevelser der er lidt uforklarlige for hoved men ikke sjælen.

Det er en af de mange ting jeg specielt elsker hos Sahars, at det altid er en helhedsoplevelse for både krop og sind. Intet er tilfældigt og alt kan ske under en behandling her. Det er simpelthen så fint <3

worth-it-loreal-nellenoell

Nyt hår:
L’Oréal har lanceret en ny Stylista stylingserie til håret der rummer præcis de produkter du skal bruge, hvis du skal følge med de fleste hårtrends – lige nu. Om dit hår skal have bølger, sættes op, flettes eller have en vild ny farve, så er det her det sker!

 

I skal da heller ikke snydes fra dette plet skud af et billede ;) 

I skal da heller ikke snydes fra dette plet skud af et billede 😉

chokolade-cocktails-vegansk-chokolade-nellenoell

Chokolade og cocktails!
Har du mon set det? Hotel Chocolat har åbnet en cocktailbar fra torsdag – lørdag. Her kan du få alt fra vin til søde chokolade cocktails (også veganske). Jeg er fan.

cacao-cermoni-koebenhavn-nellenoell

Cacao Cermoni
Nu, hvor vi er ved chokolade, så var jeg også (sammen med 100 andre) til cacao cermoni i den smukkeste kirke på Nørrebro. En oplevelse der for nogen er lidt for meget og for andre helt uundværlig. Jeg hører til sidst nævnte. Jeg vil simpelthen aldrig leve uden nogensinde igen. Jeg elsker dét og kan KUN anbefale andre at prøve det af, hvis du er den mindste smule nysgerrig <3

fashion-week-copenhagen

Fashionweek
Ja det siger sig selv at der var drøn på. Er du ikke opdateret på de nyeste beauty trends, har jeg lavet et helt indlæg om samme sag, lige her: Beauty trends fra fashion week

boho-vegansk-falafelsalat-nellenoell

Den bedste falafelsalat i København:
Boho flyttede desværre for nyligt til Christianshavn, hvilket har været et stort tab i mit liv. Jeg er nemlig kæmpe fan af deres salater, der altid er helt friske, sprøde og fyldt med lækre smagsnuancer. Især deres falafler er noget for sig selv og uden ar tøve de bedste i hele København. Just sayn! Heldigvis var jeg forleden i nærheden og kunne nyde dette lækre set up, mums!
Jeg håber din uge er startet på fineste vis. Pas på dig!
Dulleinfo: Denne uges mandagsindlæg rummer nærmest kun tips, hvorfor jeg ikke kommer med yderligere. Det håber jeg giver mening 😉

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Beauty trends fra fashion week