Ayurveda som livsstil

Cacao ceremonier og spiritualitet

podcast cacao ceremonier spiritualitet urtekusserneSpiritualitet i hverdagen, cacao ceremonier og energier er hvad dagens podcast handler om.

Hvis du læser med på bloggen, ved du allerede at disse emner begge fylder meget i mit liv og er noget der på mange måder har forandret mit syn på tilværelsen, generelt.

Jeg bruger spiritualiteten til at forstå, for at få det hele til at give mening og især til at få ro i min hverdag. Man kan måske sige at det er min form for religion eller tro på noget bedre og højere end ”bare mig”.

Læs også: Intuition, hvordan træner jeg den?

Jeg tror det er enormt vigtigt at tro på noget. Noget der kan løfte de svære tider, noget der kan give håb og noget der samler os mennesker. Hvad du tror på er for mig lige meget, så længe det giver mening og værdi for dig.

Cacao ceremonierne er blevet en form for samlingspunkt for det hele. Lad os kalde det ”min kirke”. Det er der jeg samles med dem der ”tror” på det samme som jeg, føler mig forenet og bliver fyldt med kærlighed.

At der dertil så er en hel cermoni med cacao er, for mig ikke det vigtigste, men kun et plus. Da den rene cacao har enormt mange fordele for kroppen og sind. Så vidt jeg ved stammer cacao-delen fra shamansk filosofi, som en hjerteåbner og til at afhjælpe div. sygdomme, da ren cacao er fyldt med antioxidanter.

Hør vores forrige podcast her: Mænd og kærlighed

Carolina har, modsat mig, altid været ret skeptisk på cacao ceremonier og generelt min mere ”alternative” måde at udforske spiritualitet. Hvilket er meget det denne podcast omhandler.

Ingen af os er eksperter! Selvom Carolina er uddannet yoga instruktør og jeg taget kurser i clairvoyance. Er det vigtigt for mig at understrege, vi KUN tager udgangspunkt i vores egne erfaringer, følelser og interesser.

Derfor er der intet videnskabeligt belæg for vores ord (i hvert fald ikke de fleste) og det kan sagtens være du opfatter det hele på en anden måde og måske tror på noget helt andet. Det er HELT iorden. Der er plads til det hele <3

Her er vores ”TAKE” på cacao cermonier og spiritualitet:

Cacao ceremoni og Spiritualitet 

Jeg/vi vil meget gerne høre hvad du forbinder med spiritualitet, hvordan du bruger det i hverdagen og gerne, hvad du synes om cacao ceremonier :0)

Kærligst

C og N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Ayurveda som livsstil