Tag ansvar - på din måde

Mit liv p.t.

Nelle noell dating personlig fortællingJeg føler der sker, så enormt meget i mit liv for tiden. Med mig selv, mit brand og min udvikling, at jeg slet ikke kan nå, at dele det hele med jer, selvom jeg SÅ gerne ville.

Det kommer forhåbentlig når det hele har lagt sig og fundet fodfæste. Indtil da vil jeg lige lave en kort opsummering over mit liv p.t. Så i har en nogenlunde chance for at følge med ;0)

  • Jeg er jo flytte tilbage på Nørrebro og det er faktisk ret skønt! Jeg er glad for at være tilbage i vante omgivelser i en lejlighed, hvor jeg helt selv kan styre det hele. Det er rent ud sagt en befrielse og jeg har slet ikke lyst til at flytte sammen med nogen nogensinde igen, altså p.t. ;0)

 

  • Theis og jeg er også blevet gode igen. Ikke på en kæresteagtig måde gode, men som venner. Det er gået ret stærkt, men tror begge vi var enige i at vi ikke rigtig ville undvære hinanden i livet og derfor ret hurtigt skabte kontakt. Også derfor omtaler jeg ham engang imellem på min instagram – til de forvirrede og nysgerrige ;0)  Personligt føler jeg at Theis og jeg er sjæleligt forbundet, som jeg altid har sagt, og derfor har en “connection” der ikke kan brydes. Han er vigtig i mit liv og jeg elsker ham stadig helt inde i hjertet – bare ikke på samme måde p.t.. 

Læs også: Kærlighed til låns

  • I den forbindelse er jeg også ret afklaret med vores brud. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været længe undervejs og derfor også har været overraskende nemt, at give slip på. Det der har fyldt mest har været ”at give op” på noget man rigtig gerne ville og ønskede skulle fungere.

 

  • Hvilket også leder mig til det næste – JA, jeg er begyndt at date igen! Jeg har ikke delt så meget af mit “dateri” endnu, da jeg føler det dér dating er ret svært! Jeg har allerede begået alle de store dating brølere og er mildest talt elendig til at date ;0) At åbne op og tro på kærligheden igen er helt sikkert noget jeg kæmper med! Mere om dét når jeg er klar!

De hér 3 havde du ikke set komme

  • Jeg er i gang med et nyt og ret spændende projekt, som jeg MEGET snart kan afsløre for jer! Jeg glæder mig SÅ meget til at kunne dele det og håber i vil tage godt imod det. Også derfor er min energi lidt svingende for tiden da der sker ret meget bag kulissen p.t.. Så tak fordi i stadig følger med. Det betyder SÅ meget for mig, tak for dig. <3

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tag ansvar - på din måde