30 års krise eller klogere?

Julestemning – værsgo!

Julehygge

Lånt fra Pinterest

Har du mon fået juleferie og klar til juleaften? Det håber jeg! Hjemme hos mig er træet pyntet, den vegetariske julemad ved, at blive forberedt og bordet ved at blive pyntet.

Der er formentlig heller ikke mange timer til, at du skal danse om juletræet og hygge med dem du har kær? Herhjemme bliver vi i aften en lille flok på kun 3 madammer til bords. Småt, men det bliver uden tvivl hyggeligt!

Julestemningen er dog, som alle andre år, stadig lidt svær at finde. Jeg føler mig altid ret presset i December måned grundet gaveræs, lidt ensomhedsfølelse og familie jeg godt kunne tænke mig stadig var her.

Derfor kommer min julestemning altid ret sent, jeg skal virkelig sætte mig selv op til juleaften og have fokus på selve højtiden, for ikke helt at glemme hvilken dag det er. Måske har du det ligesådan?

I så fald har jeg hér lavet en lille julehygge-liste med musik og film der helt sikkert vil sætte gang i julestemningen igen. Måske allerede i dag eller, som 1. Juledags hygge på sofaen efter alt julemaden!

julehygge

Billede lånt fra Pinterest

Musik:

Her tager jeg udgangspunkt i, hvad man kan finde på Spotify

Playlister:

Christmas unplugeged – meget rolig playliste i lavt tempo

Christmas Pop – Som navnet siger er det en poppet udgave af julesange.

Sange:

Whitney Houston: One Wish

Mariah Carey: All I Want for Christmas Is You

Wham: Last Christmas

Justin Bieber: Under the mistletoe

S.O.A.P: Let Love Be Love

Bobby Helms: Jingle Bell Rocks

Dean Martin: Let It Snow

De Nattegale: It’s Hard To Be a Nissemand

MC Einer: Jul Det’ Cool

Thomas Helmig: Når Sneen Falder

The Jackson 5: Have Yourself a Merry Little Christmas

 

Film:

Play tv 2 – serier.

The Julekalender og Pyrus – Hvis du ikke allerede er gået I gang er det måske lidt sent med disse to serier, men meget nostalgiske. Specielt hvis du er i 3oerne ;0)

 For mig er den klassiske serie, hvert eneste år, Sex and the City! Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor den er I sig selv ikke særlig julet. Syntes dog alligevel den forbinder mig med hygge. Du kan også finde den på HBO.

 

DR Tv

Jul på Vesterbro. Enten syntes man det er sjovt eller plat. Det må være helt op til dig, at vurdere.

Nedestående kan jeg ikke finde andre steder end på Blockbuster – til gengæld koster det kun 19 kr. At leje en film!

 

Love actually – Den behøver vist ingen introduktion ;0)

Alene hjemme – Et godt barndomsminde.

The Holiday – Rimelig tøset men romantisk

 

Netflix:

The Polar Express – super hyggelig og fin lavet også selvom man er voksen;)

Arthur Christmas – Også en tegnefilm, men bliver man nogensinde for voksen til tegnefilm?

 

Jeg håber inderligt denne liste kan bringe dig i julestemning – Glædelig jul!

Kærligst

N

 

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

30 års krise eller klogere?