Din hudtype guide

En ny uge og ny hverdag

nørrebro strik kærestesorger Den forgangne uge har været langt anderledes end forventet.

Jeg er flyttet tilbage på Nørrebro, hjem til min oprindelige lejlighed. Hvor jeg har brugt den sidste uge på at indrette og gøre det til MIT hjem igen. Jeg er langt fra færdig, men hjemme følelsen er allerede kommet snigende, hvilket er langt hutigere end jeg turde håbe på.

Det hele har faktisk været ret godt i flow, ret ubesværet og på mange måder ligetil, selvom der selvfølgelig også har været smerte involveret.

Jeg føler dog det er gået så godt som det kunne.

Den hurtige flytning og pludselige skift i livet har også gjort, at jeg den sidste uge (måske lidt mere) ikke har været særlig meget online og egentlig heller ikke har særlig meget at berette om.

Ikke at livet har stået stille, tværtimod. Det har været meget anderledes og nyt. Så nyt, at jeg selv lige har skulle vænne mig til det og brugt rigtig lang tid på, at mærke efter og stå stille med de følelser der er kommet. I stedet for at forsøge at løbe fra dem i alverdens aktivitet, mænd og drinks :0)

Tværtimod har jeg øvet mig i at være alene og lave, så lidt som muligt den sidste uge. Hvilket er langt fra, hvor jeg sidst var da jeg var single, men heldigvis føles helt rigtigt nu.

Et sted jeg er ret glad for at være i livet, ikke med sorgen, men med følelsen af, at kunne rumme sorgen på et helt ny måde. Giver det mening?

Måske er det fordi jeg fylder 30 år. om en 14 dages tid? Eller også er det fordi det nye liv er det rigtige. Jeg ved det endnu ikke, men jeg lover at melde tilbage når jeg gør!

Jeg håber du får en skøn uge, uanset hvor du er i livet. Med alle udfordringer, og succeser.


Tips til din uge:

  • På søndag er det fuldmåne, hvorfor jeg vil anbefale dig, at sætte fokus på dét du ikke længere ønsker i dit liv. Skriv det ned og giv slip på det. Du kan evt. Læse mere i dette indlæg: Fuldmånens betydning.
  • Søndag er jeg, at finde til en Cacao ceremoni under fuldmånen. Jeg ved der er udsolgt denne gang. Men jeg vil anbefale dig at holde øje med det næste. Det kan du gøre på Facebooksiden.
  • Her til sidst vil jeg bede om dit tip. Jeg bliver som sagt 30 lige om hjørnet, hvilket indbyder til en fødselsdag. Jeg er ikke til de vilde byture, mange mennesker eller en stor fest. Så har du mon et idé til en aktivitet der stadig er sjov, men uden det helt store og blot for en lille gruppe mennesker?

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Din hudtype guide