Kage uden mel, mælk og sukker

Ny uge ny lille hemmelighed

min lille hemmelighed, skønhedsskribent, nelle noell, Go beauty, holistisk skønhedsekspertMandag, jeg er vild med dig! I hvert fald I dag hvor morgenen starter med brunch, jeg endelig kan afsløre endnu en lille hemmelighed OG jeg har fri senere. Hurraa..

Den forgangne uge var på mange måder ikke min yndlingsuge, jeg var hos lægen med (det her problem) og det tog mig tre dage, at komme over. Hvorfor alt andet en søvn og ro – ikke skete.

Jeg endte endda hjemme I mors favn I fredags, træt og udvasket. Det er ellers yderst sjældent det sker, men en mor kan kurere alt – sådan er det bare <3

Lørdag var jeg ved at være tilbage igen endnu mere søndag og I dag mandag kan jeg næsten ikke vente med at komme I gang. Specielt fordi jeg jo endelig kan afsløre en lille hemmelighed for jer ;0)

min lille hemmelighed, skønhedsskribent, nelle noell, Go beauty, holistisk skønhedsekspert

Jeg er nemlig blevet freelance skønhedsskribent på Magasinet Go Beauty! Til dem der endnu ikke kender dette magasin, er det et rent skønheds magasin, fra inderst til yderst og det eneste af sin slags her I Dk.

Jeg er ret glad for nu at være en del af magasinet og sætte mit præg på skønhedssiderne. Du kan faktisk allerede nu læse hele tre siders dulletips fra mig til dig! Nogen som jeg ikke deler andre steder.

min lille hemmelighed, skønhedsskribent, nelle noell, Go beauty, holistisk skønhedsekspert

Jeg håber du må få en fortryllende uge, har du gode fif til ugen så skriv del dem gerne herunder<3


Her er lidt tips at toppe din uge med:

Tørst og tegning! Et event jeg altid gerne vil til, men af uransagelige grunde aldrig passer ind i min kalender og hvis det gør er der ikke flere billetter. Måske du bedre kan få plads til det i kalenderen? Der er i hvert fald 100% garanti for en god og kreativ aften

Gratis ansigtsbehandling Hvis du alligevel skal ud og shoppe nye produkter, så vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Atelier Rebul, hvor du ved køb for minimum 450 kr. får en gratis ansigtsbehandling oveni og faktisk en dybdegående og god en af slagsen. 

Kunstudstilling. Af Stanley Kubric på Gl. strand kunstforening. Åbent til d. 14 januar 2018

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kage uden mel, mælk og sukker