Kærlighedssprog, hvilket er dit?

En uge med søstersolidaritet og smukke ord.

nellenoell søstersolidaritet kærlighed

Jeg håber du er kommet godt ind I den nye uge?

Min mandag er startet helt SLOW, med Barre træning og resten af dagen – arbejde. En helt rolig start, som jeg bedst kan lide den.

Forsøger altid at holde min mandag, så åbent som muligt. Så jeg ikke behøver stresse af sted, men stille og roligt kan starte ugen.
Sidste uge var lidt en skør en af slagsen, med en masse juleevents (føles alt for tidligt) og alt for mange møder. Heldigvis var ugen også enormt fyldt med kærlighed fra kvinder, der tog sig tiden til at rose, komplimentere og sende kærlighed min vej.

Jeg bliver altid så taknemmelig og inspireret til selv, at blive bedre til at rose mennesker omkring mig og huske de små søde komplimenter i hverdagen. Hvem elsker ikke et lille kompliment på sin vej?

Elham, gylden glød

En kvinde der er specielt god til de rosende ord er Elham. Der i sidste uge udgav en skønhedsbog, specielt målrettet til Mørk Glødet kvinder. Bogen er enormt ærlig med alt fra makeuptips – kropsbehåring. Flere af denne slags ufiltrerede bøger – Tak <3

Elham, gylden glød

Nu til ugens små tips!


Selvfølgelig bliver jeg nødt til at anbefale jer at læse Mørk Glødet.

Dernæst tage til Mystikkens Univers i weekenden i Østerbrohuset

Måske afslutte søndagen med den nyeste sæson af Stranger Things? (Har kun hørt godt om den!).

Og huske på de viseste ord jeg fik i sidste uge: ”Smerte kommer når du kæmper imod det som ér”. Med andre ord: Det er først når vi kæmper imod, hvad livet byder os, at smerte opstår. Aldrig når vi blot går med det som livet tilbyder.

Jeg håber det giver mening ☺Må din uge blive fyldt med alt det gode af sin slags.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Kærlighedssprog, hvilket er dit?