Den gode uge, med en sløj mandagsstart!

Let’s talk about sex #2

let's talk about sex, kvinders, venus

Billede fra @lauradomini2

Sex er nok ikke det typiske tirsdagsemne og alligevel er en lille sex snak vel altid passende ;0)

I dag vil jeg præsentere dig for en af de fineste biograf-dokumentar jeg nogensinde har set. Faktisk filmen der inspirerede mig til, at lave Let’s talk about sex indlæggene og hvoraf navnet er kommet. Jeg har tidligere på året skrevet om samme film HER, da filmen virkelig har gjort stort indtryk på mig.

Jeg husker tydeligt i starten af året, hvor jeg så Venus i biografen. Helt syg, med stort tørklæde siddende på anden række, alene, på en formiddag i Empire bio. Lægen ville helt klart ikke have anbefalet mig at tage i biografen med halsbetændelse, men jeg måtte simpelthen nå at se filmen inden det var for sent.

Hvilket jeg er SÅ glad for jeg gjorde!

Filmen var intet mindre end smuk, fin og ærlig. Kvindernes historie, fra filmen, berørte mig dybt, at de turde blotte noget så sårbart og ærligt har jeg stor respekt for. Den gjorde virkelig indtryk og “sad” i mig flere dage efterfølgende. Siden har jeg været ked af ikke at kunne dele oplevelsen med nogen, at filmen ikke blev filmatiseret eller jeg på nogen måde fik mulighed for at se den igen, indtil NU!

I søndags ser jeg nemlig på Facebook, helt tilfældigt, at DR K simpelthen har valgt, at sende filmen. Glæden vil ingen ende tage! Nu kan jeg endelig dele den fine oplevelse filmen er (Link )og forhåbentlig høre hvad du synes om den? Gør den mon ligeså stort indtryk på dig?

Filmens er baseret på interviews af kvinders fuldt ud ærligt indblik i kærlighed, selvbillede og seksualitet. Den rammer noget fint, rent og blottet fra nutidens kvindeidealer og polerede illusioner om den artige, aseksuelle og perfekte kvinde.

Læs også: Let’s talk about sex #1

Filmen afspejler den naturlige, helt almindelige kvinde, der ikke passer ind i nogen kasse eller rolle, men helt ærligt og åbent tør fortælle om hendes seksualitet, lyst og begær. Det er 100% GIRLPOWER og forhåbentlig et lille step i den rigtige retning henimod at ture være ærlige om hvem vi er, turde stå ved os selv, også seksuelt, med alle de facetter der høre til.

Vi kvinder er nemlig smukkest når vi tør være dem vi er 100%. Det er dér vi er stærkest og mest inspirerende for vores omverdenen (hvis du spørger mig). Noget så enkelt og alligevel, så utrolig svært at turde.

Dulleinfo: 1.12 minutter inde i filmen er der en kvinde der begynder at danse, på en helt rørende måde. Hun føler den virkelig 200%. For mig er det en af de mest ærlige og rørende øjeblikke i filmen. At hun tør og er SÅ modig, har jeg alt respekt for.

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, med en sløj mandagsstart!