Find dit perfekte foundation farvematch

Hvordan gør du?

hvordan gør du

Der er rigtig mange der skriver og spørger mig: ”Hvordan gør du?” hvordan får du økonomien til at hænge sammen, hvad tjener du penge på og hvordan overlever man som blogger generelt??

Jeg har det indtryk, at mange af jer der følger med er i opstartsfasen som bloggere eller andet selvstændigt arbejde, hvorfor tvivl og forvirring kan blive hverdagskost.

Bare rolig – det er helt normalt med alle de spørgsmål, tvivl omkring det hele og følelsen af usikkerhed. Den rammer os alle en gang imellem, især, tror jeg, når man satser og sætter noget på spil.

“Hvordan gør du?” Er derfor også et spørgsmål jeg ikke kan besvare. Selvom det på mange måder går fremad for mig og mit lille brand er der stadig lang vej, hvorfor tvivlen OGSÅ er blevet min følgesvend.

Jeg tror ikke der er en ”One Way fits all” man kan gå efter som selvstændig, eller generelt i opstart, i stedet skal du spørge dig selv; Hvad er dit budskab? Hvad er det du kan og hvad er vigtigt?
Hvordan gør du dig bemærket i mængden?

Hvis du skal ud med et budskab –  tager det tid, lang tid, også meget længere end du havde håbet og ønsket. Spørgsmålet du kan stille dig selv er; hvor lang tid vil jeg vente og hvor meget tør jeg satse? Økonomi, familie, fritid, venner og parforhold – det hele bliver udfordret i opstartsfasen og du er aldrig sikker på, at det overhovedet kommer til at lykkedes.. Alt er et sats.

Hvis man ser på min situation p.t. har du måske bemærket, at der for tiden sker ret meget. Forrige uge kunne jeg offentliggøre at være en del af dommerpanelet for AllergyAwards
2018, i denne uge Maybelline ambassadør i hele norden for en ny Fit Me kampagne og i næste uge måske noget helt nyt (lille teaser ;0) )

Alle noget jeg er enormt stolt af, men også noget jeg har arbejdet enormt hårdt for.

At finde min vej i blogger verden, min stemme og et brand som skaber værdi for andre. Mest af alt et brand med formål, at skabe værdi for dig der læser med – er ikke nemt.

Jeg er dog i den tro, at hvis ens fokus er rigtigt skal økonomien nok komme, så længe du har fokus og arbejder 100% på det du tror på – skal dén energi nok brede sig.

Også selvom du ikke har 40.000 unikke læsere eller 45.000 følgere på IG – det er ikke nødvendigvis et plus. I hvert fald ikke hvis man kigger på, hvad der sælger. Flere følgere skaber tit og ofte også større distancer, mindre nærvær og troværdighed mellem dig og læserne. Så sælg ikke dig selv til det hurtige og nemme – her og nu. Det er ALDRIG den rigtige løsning.

Find din stemme, dit budskab og så skal det nok komme på den ene eller anden måde ☺

Håber det var lidt svar på de mange spørgsmål, beklager jeg ikke har en Quick Fix løsning, men arbejder ikke med den slags selvom de er tiltalende til tider.

Så.. Hvordan gør du herfra?

Kærligst
N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Du har en virkelig lækker måde at skrive. Og ja, jeg er helt enig i at hurtige, nemme løsninger ikke er vejen frem. Det tager tid at være ægte. Rigtig god dag til dig ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tak kære Lise, det betyder meget for mig <3

   Rigtig god weekend til dig :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Find dit perfekte foundation farvematch