Mine 3 største fejl som selvstændig og hvad jeg har lært

Den gode uge, med en sløj mandagsstart!

den gode uge, matcha te, sygedageDet er ingen hemmelighed, at mandag har slået mig lidt omkuld. Efterårssnuen kom langsomt snigende i løbet af sidste uge også selvom jeg mange dage arbejdede fra sofaen, har den i dag fået ram på mig!

Derfor også forsinkelsen på dagens mandagsindlæg. Jeg kunne simpelthen ikke stå op og sov langt over mig i morges. Her er det altså en god ting at være selvstændig, at jeg selv kan bestemme om jeg vil op eller ej. Dog mindre heldigt, at mine sygedage er selvbetalt!

Nuvel, med fokus på det positive, vil jeg pleje mig med te og omsorg resten af dagen og håbe på bedring i morgen. Denne uge er heldigvis en af de mere rolige af slagsen, hvorfor den primært kommer til at stå på Yoga, selvkærlighed og forsinket tilvænning af det aggrasive efterårsvejr (hvor blev overgangsfasen af?!!).

Hvad med dig og din uge? Er der noget godt i vente? Noget du glæder dig specielt meget til? Eller er du mon ramt af sygdom ligesom jeg?

Uanset hvad håber jeg din uge bliver skøn, med alt det bedste af sin slags.

Læs også:den gode uge med en ny tittel


Højdepunkter fra en spændende uge:

den gode uge

sponsoreret

En ny lancering fra Rituals med tre forskellige olier efter DIN ayurveda type (herligt) + lidt undervisning i ayurveda. Der var ret spændende! Personligt er jeg en kombination af Vata og Pitta, hvis det siger dig noget? Ellers må du sige til så kan jeg lave et indlæg der er lidt mere uddybende.

den gode uge, garven

sponsoreret

Hyggelig eftermiddagste og snacks på det altid fine Nimb, med lokalet fyldt af lækre nye dufte fra Garven. De er simpelthen SÅ flotte!

den gode uge, sygdage

To dovne sjæle

Så var der de omtalte sygedage herhjemme. Ikke just begejstrende, men der var dog én der synes det var MÆGTIG hyggeligt! Især hvis man kan falde i søvn, hånd i pote <3

den gode uge

Yndlings hygge<3

Lørdag stod på Guldtuben. Et show jeg aldrig har prøvet før, meget ungt og ret sjovt. Jeg var muligvis alderspræsident og derfor ret beæret over, at blive inviteret. Specielt da min Youtube- kanal stadig er meget lille! Jeg håber på at få den opdateret i ugens løb, hvis jeg altså bliver frisk.

den gode uge, guldtuben 2017

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mine 3 største fejl som selvstændig og hvad jeg har lært