Min krystal guide

Den gode uge med en ny titel

den gode uge med en ny titelEfter en fantastisk miniferie og dertil uge er jeg tilbage på pinden igen. Tilbage til hverdagen, som jeg også nyder i særdeleshed. Weekenden har stået på arbejde, der var en del der skulle indhentes, lidt ballet og ellers bare tidligt i seng.

Ærligt, det har været helt vildt kedelig og ganske perfekt!

Denne uge kan jeg allerede nu spå, bliver en sjov en af slagsen. Med spændende events, møder og Guldtuben på lørdag! Til jer der ikke kender Guldtuben, er det et Award show for Youtubere, som jeg har været heldig at blive inviteret til, fordi jeg har DENNE kanal.

Jeg vil tro gennemsnitsalderen er 16-18 år, så jeg kommer helt sikkert til at blive alderspræsident Hahah… Det skal nok blive sjovt!

Jeg håber din uge bliver fyldt med alt dét du trænger til nu hvor vejret ændres og kulden kommer os i møde.


Hvad angår sidste uge, kan det nok ikke komme som nogen overraskelse, at de bedste højdepunkter var i Berlin, sammen med ham her:

den gode uge med en ny titel

Jeg har både her og her skrevet en del om turen, hvorfor jeg vil gøre det meget kort og blot sige at en ekstra, ekstra god ting var, at Matcha latte var til at få næsten alle steder endda i fint krus. Andet ville også have været synd for Theis, da matcha er min form for kaffe ;0)

den gode uge med en ny titel

Mens vi var i Berlin var min mor forbi og se til Emma, samt lægge denne fine seddel med en basse af en squash fra haven! Ikke nok med glæden over den kæmpe grøntsag (3 kilo), var jeg også flad af grin over hendes KNUZ (med Z) til sidst. Min mor er virkelig blevet ung med de unge Hahaha..

den gode uge med en ny titel

Nu til dét de fleste nok er nysgerrige på, efter at have set overskriften ;0)

Kort inden Berlin fik jeg en meget fornem forespørgsel fra AllergyCertified om, at blive en del af det Danske AllergyAward dommer i Amsterdam 2018. En ret fin titel, hvis du spørger mig, som jeg selvfølgelig ikke kunne sige nej til og derfor NU er, at finde under dommer på deres hjemmeside.

Jeg er meget stolt af og taknemmelig for, at de har spurgt mig. Jeg glæder mig VILDT meget til at teste alle de nominerede produkter og lære endnu mere om allergi og ingredienser i hudplejeprodukter. Du kan læse om AllergyCertified HER. Så der var dén, den nye dommer titel! 

Ha’ en skøn mandag!

Kærligst

N

For flere tips og hverdagsglimt kan du følge mig på Instagram, samt min Facebook-side som jeg opdaterer jævnligt.

2 kommentarer

 • Mette

  STORT TILLYKKE med den nye titel🙌🏻🙌🏻🎉 super flot! Glæder mig til at se de testede produkter☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tusind Tak Mette, Jeg glæder mig også enormt meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min krystal guide