Nemt tip til frisk lemonade og ingefærshots på under 2 minutter - hele året rundt

Tid til en ny plan, igen!

tid til en ny plan nellenoellSom den kvikke læser allerede har observeret..

er jeg som forventet ikke rykket fra Bloggers Delight. Skiftet skulle være sket d. 30/5, som jeg tidligere har skrevet om her” Tredje måned som selvstændig” istedet er der nu kommet en ny plan.

Hvad er det så for en ny plan, hvorfor er jeg endnu ikke flyttet og er det godt eller skidt? 

Som jeg skrev, havde jeg opsagt min kontrakt og var allerede i dialog med andre agenter, brands og netværker om samarbejde. Alt var mere eller mindre på plads, indtil jeg midt i det hele igen blev kontaktet af Bloggers Delights hovedkontor om et møde.

Jeg deltog selvfølgelig til mødet for at høre deres agenda, drøftede alle mine overvejelser med dem, gik hjem og drøftede det hele videre med mit hjemland, lavede den, altid GODE, liste med ”Pros and Cons”:

Hvad ville jeg få ud af at skifte netværk eller få en agent?

Hvad ville jeg selv skulle stå for og hvor meget tid ville det yderligere kræve oveni det jeg bruger nu?

Har jeg overskud til at ligge de mange ekstra timer og energi i det nu – eller har jeg mere brug for at kunne læne mig lidt tilbage og arbejde mindre for en periode? 

Selvfølgelig også, hvad ville det koste mig at skifte til noget andet? 

Efter et par ugers overvejelser og tæt dialog med BD, så jeg ikke længere nogen fordel i at flytte ud af ”netværket”. Jeg vil til mit sidste åndedrag være træt af latterlige kød-reklamer der engang imellem omringer bloggen, men nu hvor det er blevet mit største problem – klarer jeg den nok. :0)

Mit angstprovokerende ønske om at stå alene, er på mange måder stadig aktuelt – blot med en lille hjælpende hånd. Den nye plan er derfor, at jeg bliver på bloggers Delight, så må tiden vise om det er det rigtige valg.

Livet går jo sjældent som man forventer, heller ikke i denne omgang gik det som jeg troede. Forhåbentlig meget bedre, jeg forsøger i hvert fald at være så åben som muligt for forandringer. Denne blogger branche er virkelig en svær en af slagsen, stadig for ny til helt at forstå, men gammel nok til at alle gerne vil være med på bølgen..

Hvilket også må være ordene for min 4 + måned som selvstændig, det giver ikke helt mening endnu, men nok til at jeg ikke giver op :0)

Tak fordi i fortsat følger med, uden jer, var jeg slet ikke kommet så langt <3

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nemt tip til frisk lemonade og ingefærshots på under 2 minutter - hele året rundt