Den gode (og helt ærlige) uge

Time Out

time out nelle noell samsonite hårklinikken rework book pudderdåserne boring concealer jurlique neglebåndNetop nu, er jeg på vej til Sverige, med manden min, på en lille time out.

Nærmere betegnet Ystad. Hvor vi skal overnatte.

På vores årsdag, for et par måneder siden, gav jeg nemlig Theis en overnatning på det fine Ystad Saltsjöbad, med spa og morgenmad (det vigtigeste). Egentlig ikke fordi jeg mener man nødvendigvis bør give hinanden noget på årsdage, eller andre mærkedage – andet end kærlighed.

Mere fordi, vi i vores relation ,virkelig mangler tid! Tid til at være sammen, til at nyde hinanden og finde hinanden igen, midt i hverdagens stress og rutiner. Det har skam også taget os to måneder at finde denne dag, hvor vi begge havde tid. Så mon ikke det er tiltrængt ;0)

time out nelle noell samsonite hårklinikken rework book pudderdåserne boring concealer jurlique neglebånd

time out nelle noell samsonite hårklinikken rework book pudderdåserne boring concealer jurlique neglebånd

Ligesom så mange andre har vi også vildt travlt i vores hverdag og ser nærmest ikke hinanden, vi kæmper for at få mere tid og overskud til at være kærester. Nogen kalder det prioritering, for mig handler det mere om kvalitetstid. At theis og jeg ikke bare ser hinanden i de sløve nattetimer inden vi falder omkuld, men også har tid sammen når der er overskud på kontoen. Den anden tid behøver jeg ikke særlig meget af, ærlig talt. Så hellere vente med at ses.

Hvorfor jeg glæder mig vildt meget til at have noget der minder om 24 timer sammen! Det lyder måske dumt for nogen, men med vores liv som selvstændige – sker det nærmest aldrig. Theis turnerer for tiden med forskellige bands, mens jeg forsøger at stable et brand på benene. Begge ret tidskrævende jobs og meget lidt tid hjemme, så når man ikke bor sammen er det satme svært at finde kvalitetstid.time out nelle noell samsonite hårklinikken rework book pudderdåserne boring concealer jurlique neglebånd

Når du vi er afsted har vi også aftalt at have noget offline tid, uden telefoner og andet elektronik der konstant forstyrrer. En aftale jeg egentlig tænker de fleste burde lave en gang imellem, uanset om det er med kærester eller venner, tror jeg kun det er sundt og gavnligt for en relation at være mindre online og mere til stede i nærværet. Det er vel dét det hele handler om?

Det var lige en lille indsigt i vores (u)perfekte forhold og en lille reminder om nærværet.

Rigtig god tirsdag

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode (og helt ærlige) uge