Status fra Ama'r, badeværelseshelvede og en lille OCD

Efter en mindre pause

efter en mindre pauseEfter en mindre pause er jeg nu tilbage – forhåbentlig på fuld styrke. Onsdag eftermiddag kollapsede min mentale verden for en kort stund og alt stod stille.

Jeg blev overvældet af træthed, angst og mangel på samme, hvorfor jeg valgte at trække mig lidt tilbage for en stund og lade alt andet stå.

Var det den bedste beslutning rent arbejdsmæssigt – Nej
Var det den bedste beslutning for mig personligt – Ja

En lille hemmelighed om mig er, at jeg faktisk slet ikke er særlig udadvendt anlagt, hvorfor det fungere super godt for mig at arbejde lidt bagved det hele – på skrift. Hvor jeg kan komme ud med mine følelser og tankespind.

Det føles enormt befriende for mig, men også hårdt til tider. Ligesom et hvilket som helst andet job, plus det så oveni som blogger også kræves at man er PÅ, social og engageret i trillioner af events, møder og samarbejder. Hvilket sidste uge var pakket med, plus flytning og store beslutninger.

Det hele blev alt for meget for mig og mine tidligere stress symptomer kom tilbage, hvorfor jeg slog alarm. Mit liv som selvstændig vil jeg for alt i verden gerne have til at lykkedes på alle plan, men først og fremmest skal jeg selv lykkedes før at noget af alt det andet (har jeg efterhånden lært). Derfor lukkede jeg alt ned og fokuserede i stedet på at få ro på.

Tror generelt det er en kvindeting, at ville mestre det hele på én og samme tid, jeg må bare erkende at den slags kvinde er jeg ikke. Hvilket den næste tid på bloggen nok også kommer til at bære præg af.

At bliver bedre til at mærke efter og gøre hvad der føles rigtigt i eget tempo. Det var nogenlunde samme tid, sidste år jeg gik helt ned med stress. En periode i mit liv jeg nødigt vil igennem igen og derfor må være opmærksom på. Måske du selv har oplevet stress på egen krop?

Det var hvad jeg havde på hjerte i dag. I morgen er bloggen tilbage på, måske, fuld styrke med ”Den gode uge” og andre indlæg.

Vi ses forhåbentlig ;0)

Kærligst
N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Status fra Ama'r, badeværelseshelvede og en lille OCD