Mine Maj Favoritter

Den gode uge, med en “anderledes” morgenstund

den gode uge ystad united states embassySå er mandag godt i gang!

Min morgenstund startede med visit fra håndværkere der var forbi for, at planlægge renovation af mit badeværelse (hurraa). De nåede dog lige at smadre mit loft inden de gik, hvilket jeg ikke helt har forstået hvordan de kunne nå. Men det er åbenbart den slags ”magi” der sker når håndværkere kommer forbi.

Hvis bare det hele er intakt og på plads til jeg flytter hjem igen – er alt godt!

Nu til det vigtige – sidste uges hændelser:

Sidste uge var på mange plan enormt konstruktiv og positiv. Som i ved, har jeg længe gået lidt i mit eget univers af tankespind og svære følelser. Det føltes som om nogle af disse følelser nu er kommet endnu mere i system, så at sige, og forløst i stedet for at knude sig sammen. Det er så rart!

Hvad jeg kan forstå på mine veninder, har de sidst uger også været rimelig ”Tuff” for dem, hvilket godt kunne tyde på at der har været noget vi alle har skulle lære og give slip på. Altså hvis man tror på den slags, ellers er du nok allerede stået af (haha) ;0).

Heldigt for de fleste startede sidste ugen jo med en fridag, hvilket altid er en god start, faktisk den bedste.

den gode uge ystad

Tirsdag – onsdag var vi i Ystad, hvilket der kom det her ud af og med endnu et par indlæg på vej.

den gode uge ystad united states embassy

Torsdag var jeg både forbi den Amerikanske ambassade til lancering af nye ZO skincare produkter og verdenslancering af ”The Perfect V” sidst nævnte ved jeg endnu ikke helt hvad jeg skal tænke om. Altså makeup til det kvindelige V, er jeg nok ALT for lidt single til og for gammel, men stadig nysgerrig, dog!

the perfect v

den gode uge ystad united states embassy

Har du prøvet det? Så lad mig endelig høre hvad du synes?!?!

mine Maj favoritter

Weekenden stod på flytning (mere om det i ugens løb) og denne video, som jeg håber du har set? Jeg ville blive SÅ glad hvis du subscriber til min Youtube, så jeg ved du får direkte besked når jeg uploader nyt på kanalen. Hvilket jeg gør minimum hver anden søndag (lokke lokke ;0) )

 

Må du få en skøn uge, med netop dét der giver dig smil på læben!

 

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Mine Maj Favoritter