Efter en mindre pause

Den gode uge, hvem er du?

 

den gode uge når ærligheden rammer

Så blev det tid til at spole tiden lidt tilbage og kigge på ugen der gik. Som du måske allerede har læst her” Efter en mindre pause“, var det en noget turbulent uge, med en lille pause undervejs. En pause der blev brugt til at få lidt ro på og afklaring med mig selv og egne begrænsninger. En slags status, evaluering over min kunne og begrænsninger, på sundeste vis. 

Men nu er jeg tilbage og lidt mere afklaret med det hele og hvem jeg er. Jeg har i mellemtiden søgt lidt hjælp udefra, til at rumme de ting jeg ikke selv mestre og hjælpe mig endnu bedre på vej som selvstændig.

Jeg kan ikke det hele selv, mine evner har desværre (få) begrænsninger ( ;0) ), noget det har taget mig længe at opdage og endnu ikke HELT vil være ved. Men nu er jeg kommet frem til den konklusion at søge lidt hjælp udefra hos specalister på SoMe-området.

Måske kommer du til at bemærke det her på bloggen, måske ikke. Tror primært det bliver på mine andre kanaler der vil ske lidt forandring :0)


Nuvel, nu til sidst euge, som var i fuld galop! 

Ugens første event var med Cold Brew, der med andre ord producere kold kaffe der har stået optil 24 timer og brygget. Kaffen skulle på denne måde indeholde flere næringsstoffer, fordi den ikke er blevet opvarmet.  Smagen er dertil også anderledes og stærkere, men det har alligevel fanget min interesse. Måske også din?

den gode uge når ærligheden rammer

Så var der et Sloggi event, som overraskede positivt. Ellen Hillingsø var nemlig forbi til en lille snak om meditation, eller med hendes ord “en morfar”. Hun fortalte om egne udfordringer med at kunne skelne sig selv fra andre kvinder (hvem er du og hvem er jeg) i dette sammenligningssamfund, hvorfor hun meditere (tager en morfar) hver eneste dag. Noget der virkelig ramte mig og er sindsygt relevant, hvis du spørger mig!den gode uge sloggi

Ananas i egen juice blev det også til da jeg så mig selv i Elles nye magasin, med den søde stylist Mia. TAK!

den gode uge når ærligheden rammer

Hjemmelavet koldskål, jeg E.L.S.K.E.R koldskål! Desværre har allergi, og vanvittigt sukkerindhold, afholdt mig fra den lækre dessert i mange år. Men nu tror jeg sgu jeg har knækket koden og fundet min egen opskrift på en lækker cremet koldskål, uden overdøvende meget sukker og selvfølgelig mælk! Opskriften kommer på snarest, måske allerede imorgen, hvem ved ;0)den gode uge når ærligheden rammer

Ugens sidste punkt blev hos den nye Starbucks, på Axeltorv. SÅ smuk en beliggenhed, er vild med det fine kreative byggeri.

den gode uge når ærligheden rammer

Rigtig god og skøn uge til dig

Kærligst

N

3 kommentarer

  • Majbritt

    Er det pudder? De fire farver øverst i indlægget fra Sephora? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Det lyder som en dejlig uge 🙂 Og yay for opskrift på koldskål! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Efter en mindre pause