Min kærlighed

Hektisk, intens og god uge

Den gode uge med bunden i vejret nelle noell

Som i måske har fornemmet på bloggen, var sidste uge en turbulent en af slagsen. Med rejse til Helsinki, lange events (med lidt for mange cocktails) og en speciel 2 års dag<3

Ugen var virkelig en hektisk en af slagsen, med meget lidt tid til at finde fodfæste. Det var en af de slags uger man først sætter pris på bagefter, i hvert fald for mit vedkomme. Det er først bagefter når stormen har lagt sig, at jeg får tid til at mærke hvad der netop er sket og sommerfuglene i maven får plads til at flyve frit.

Lørdagen blev derfor brugt på at absorbere det hele, mærke efter og primært ligge i sengen og lave ingen ting.

Denne uge bliver en mere rolig en af slagsen, med skønne møder, events og forberedelse til Elle Style Awards, som jeg netop har fået invitation til (Yaii). Med sådan en fin invitation, kræver det også en fin beklædning hvorfor jeg allerede i denne uge skal på jagt efter et fint outfit til dagen. Det bliver SÅ spændende:) 

Jeg håber din uge må blive fin og fyldt med sol!

den gode uge med bunden i vejret nelle noell

Tirsdag var som sagt hektisk med en hel dag i Helsinki fra 06-21. Dagen i sig selv kan du læse mere om HER eller se mere til imorgen (en lille teaser 😉 ) På vej hjem i flyet mødte den smukkeste himmel mig, hvor alt gik op i højere enhed.

den gode uge med bunden i vejret nelle noell

den gode uge med bunden i vejret nelle noell

Onsdag var lidt svær at vågne op til. Men med en god vegetarisk brunch i sigte (kan stærkt anbefale denne cafe), sammen med den søde Carolina. Blev det hele lidt nemmere 😉 

den gode uge med bunden i vejret nelle noell

Hende her, er pludselig blevet SÅ frisk at “vi” ikke længere har behov for at sove 7-8 timer i streg. Nu er det bare med at komme i omdrejninger, hvorfor jeg standhaftigt bliver vækket til nus, hver morgen/nat kl. 02.00, 05.30 også gerne et sted derimellem.. Det er vi i gang med at arbejde lidt på.;) 

Gode råd mod kattevækning, modtages derfor med kyshånd!

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Min kærlighed