Budgetvenligt makeup look med produkter fra 26-150 kr.

Den gode uge med fokus på kvalitet

den gode uge med fokus på kvalitet nelle noellBeklager det sene indlæg, men et andet indlæg (der kommer online i morgen) pressede sig på og jeg måtte overgive mig og derefter videre til møde og verdens bedste ansigtsbehandling. Jep, hård start på mandagen 😉 Men har til gengæld arbejdet hele weekenden. Så håber i bærer over med mig.

Nok om det, nu er det sidste uge vi skal have fat på.

En uge som de fleste (Let’s face it) travl. Dog ikke for travl til at nyde de små ting – altså de vigtige ting i hverdagen. Vigtigst af alt, var uden tvivl min mors nye teater dokumentar, det var absolut højdepunktet på ugen. En dokumentar du kan læse mere om HER som får præmiere på onsdag – jeg skal selvfølgelig med, og glæder mig inderligt.

den gode uge med fokus på kvalitet nelle noell hvor var du mor teater dokumentar

Et lille billede fra forestillingen, hvor forskellige sko repræsentere forskellige tider i livet. Lad os da bare kalde det for en lille teaser 😉 

Foruden dette højdepunkt var min uge (og de foregående uger) meget præget af minimalisme. Jeg har ryddet enormt meget ud, læst og mærket godt efter. Skilt mig af med ting der ikke længere har nogen værdi for mig, delt ud af produkter jeg ikke længere brugte og er netop ved at samle en stor sæk tøj til second hand salg.

den gode uge med fokus på kvalitet nelle noell hvor var du mor teater dokumentar

Blomster og planter har jeg også skilt mig af med, dog byttet til plante-byt hos “Dyrk Nørrebro”. Istedet sneg den her lille ven sig med hjem (ups).

den gode uge med fokus på kvalitet nelle noell hvor var du mor teater dokumentar

Flere bytte-planter ses her.

Nogle venner er også røget i svinget (mere om det i morgen) og nye kommet til. Kort fortalt har jeg fokus på kvalitet frem for kvantitet. Eller, med andre ord, fokus på dét der betyder noget og stemmer overens med mine værdier, i stedet for en masse ligegyldigheder og støj. Giver det mening? Det håber jeg.

En ny og ret fin veninde har derfor også fået plads i mit liv, en med samme værdier og livssyn som jeg. Det er det fantastiske ved livet – det udvikler sig konstant <3 Med denne veninde, nød jeg det meste af min søndag igår og så præsenterede hun mig for københavns bedste Not-Dog, hos Astrid och Apornas Spiseri 

den gode uge med fokus på kvalitet nelle noell hvor var du mor teater dokumentar

“Hotdog” helt uden kød – jeg er vild med det! De samme laver også en af de bedste veggie- brugere i Kbh. Just Sayn 😉 

Håber din mandag er startet som du ønsker og din uge må blive fantastisk :0)

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Budgetvenligt makeup look med produkter fra 26-150 kr.