Hårtab og hovedbundsproblemer, er der overhovedet noget der virker?

Den gode uge eller game over?

dengode uge eller game over? nelle noellEfter dage i sygesengen, var det som om den forgangene uge var svær at sætte i gang.

Jeg prøvede ihærdigt med et positivt sind og stor kampgejst, men intet virkede. Forhindringerne var simpelthen for overvældende og jeg endte hele weekenden i sengen, i en blanding af gråd og søvn.

 

Kender du det når verden føles til, at være i mod dig?

 

Så kan det sagtens være at man hjernevasker sig selv med positivitet, tenderende til jubelidioti, nogen gange er det bare ikke nok. Så fredag aften var det Game Over og hjem under dynen.

 

Først søndag rejste jeg mig igen. Min søde veninde havde inviteret på Brunch, og den slags siger man jo aldrig nej til. Nu hvor jeg alligevel var oppe kunne jeg se på Fleap, at der var loppemarkeder omkring mig, to markeder efter og en ny kjole i hus, var det tilbage under dynen.

dengode uge eller game over? nelle noell ritas loppemarked

Nu lyder det måske helt depressivt, sådan var virkeligheden ikke, kun glimt af den. Men det tænker jeg høre sig til i livet: Udfordringer, glæde, sorg, kærlighed, lykke og ulykke. Alle mulige følelser, man skal kunne omfavne og blive klogere på, nogen mere end andre.

 

Jeg satser stærkt på at denne uge byder på noget helt andet, nemlig glæde, fest og medgang. Det kan faktisk ikke være meget anderledes, hvis du spørger mig. Med en stor fest i morgen (Elle style awards), en mulig koncert onsdag, dans og yoga i weekenden. Kan det kun blive godt!

dengode uge eller game over? nelle noell atelier rebul

Selv på min nye duft fra Atelier Rebul står det ”It’s Gonna Be A Good Day”, muligvis noget jeg selv har graveret, men det bør da kun manifestere det endnu mere, synes du ikke? ;0)  atelier rebul

Okay jeg stopper nu!

Jeg håber din uge bliver skøn og du kan starte mandag ud med lidt flere plusser i bagagen fra weekenden.

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Hårtab og hovedbundsproblemer, er der overhovedet noget der virker?