Den Gode Uge

Et lille dilemma om en tøjkrise

nelle noell H&M skjorte Picco øreringe reebok Furylite sneakers H&M bukserEt lille (meget lille) dilemma har sneget sig ind på bloggen, lad os kalde det for en tøjkrise. Flere er nemlig begyndt at spørge nysgerrigt ind til min påklædning ”hvor er den fra?” ”hvad koster den?”. Spørgsmål som jeg jo rigtig gerne vil svare på, men som tit og ofte bliver ret kedelige svar.

nelle noell H&M skjorte Picco øreringe reebok Furylite sneakers H&M bukser

For jeg køber sjældent noget dyrt eller prangende. Kun hvis jeg ved det er noget jeg kommer til at bruge i flere år. Ellers er det tit og ofte igennem loppemarkeder, bytterier med veninder eller (mest) impuls shopping.

Ikke særlig fancy I KNOW, men (uden at være hellig) synes jeg det dér bæredygtighed giver ret god mening. Også selvom jeg ikke altid handler 100% ud fra det, er det noget jeg forsøger at integrere mig i hverdagen. Der er egentlig mange flere aspekter som dette, jeg rigtig gerne ville blive bedre til, men alt tager tid at integrere i hverdagen, hvorfor jeg har valgt at starter i det små.

Når i nu alligevel på sødeste vis er nysgerrige og i for min skyld hellere end gerne må få mine tøj-detaljer. Vil jeg for første gang i bloggens historie lave et ”fashion indslag” hvor jeg uddyber (trommehvirvel).. hvad jeg har på.

Flere har nysgerrigt spurgt ind til dette outfit på min Insta story, hvorfor jeg tænker at starte med dette, mon ikke i er flere nysgerrige derude ;0)

nelle noell H&M skjorte Picco øreringe reebok Furylite sneakers H&M bukser

Vi starter oppefra ned:

Solbriller: H&M, gamle af slagsen, men ligner dem HER

Øreringe: Loops fra Picco

Skjorte: H&M udsolgt online, men fås stadig i mange butikker

Bukser: Købt på loppemarked, også fra H&M. Kan ikke finde nogen der ligner, men set Dem Her der faktisk er endnu flottere.

Sko: Reebok, nedsat HER

Nu har den skarpe læser nok bemærket at 50% af dagens outfit består af kæden: H&M, som på mange måder ikke repræsentere bæredygtighed og dog. Bæredygtighed er jo mange ting.

Det jeg godt kan lide ved H&M er at kæden går ind for recycle også kaldt Conscious (hvilket jeg benytter mig meget af) så intet tøj går spildt og alt bliver genanvendt. Plus det, er deres kvalitet også blevet markant bedre indenfor de seneste par år, hvorfor tøjet holder længere og det er gode penge givet ud.nelle noell H&M skjorte Picco øreringe reebok Furylite sneakers H&M bukser

Giv gerne jeres mening til kende, måske er det ligegyldigt for jer, måske skal jeg fortsætte med et fashion pust engang imellem. Hvad synes i?

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den Gode Uge