Den gode uge, med lykkeglimt

En af de dage…

en af de dage nellenoell nelle tanker emmaEn af de dage der starter allerede kl. 05. 25 efter Emmas tredje forsøg på at vække mig. Normaltvist står jeg helst ikke op før kl. 08.00, da jeg er et udpræget B- menneske, men i dag var det ikke op til mig at bestemme.

Hvorfor jeg absolut skulle vækkes med poten i hovedet, miau og slikken i ansigtet er mig stadig uvis, muligvis fordi hun kunne mærke min spænding.

I dag var nemlig dagen hvor Emma skulle forbi dyrelægen til hendes (forhåbentlig) sidste blodprøve tjek, der skal fortælle os at hendes nyretal er gode og hun ikke længere er syg, med dårlig lever, medicin og regelmæssige dyrelægetjek.. 

En dag der er længe ventet og sætter mange tanker i gang. Dyrlægen roste hende for hendes samarbejde under blodprøverne, trods angst strittede hun ikke imod og alt gik derfor som smurt. Nu er vi hjemme, endnu mere spændte og afventende på svarene.

en af de dage nellenoell nelle tanker emma

Jeg har allerede kørt to matcha shots, 3 kanelsnegle (4 er på vej) efterfulgt af 20 minutters meditation for at dulme nervøsiteten og vågne lidt op efter en hård morgen. Eftersom jeg faldt i søvn blot 15 minutter inde i min meditation, må jeg nok bare konstatere at det er en af de dage hvor sengen er det bedste sted at befinde sig.

Arbejdet, løbeturen, e-mails og alt det andet må vente til i morgen. Har et møde jeg SKAL til og derefter er det direkte hjem igen. Hjem og passe på mig selv, muligvis med 5 kanelsnegl for i dag, det er vel også en slags selvkærlighed 😉

en af de dage nellenoell nelle tanker emma

I morgen bliver en bedre dag (ikke??!?), det håber jeg i hvert fald. Nu vil jeg smutte til mit møde og direkte hjem i seng igen. Skal. Må. Sove.

…Mens jeg helt underspillet og roligt afventer dyrelægens svar.

I morgen er bloggen tilbage, forhåbentlig med lidt mere overskud og meget mindre søvn i øjnene 😉

Dulletip: Skal dit kæledyr nogensinde på hospitalet kan jeg stærkt anbefale Københavns dyrehospital i SV. Specielt dyrelæge Frederik er MEGA sej!

God dag til dig.
Kærligst
N

2 kommentarer

 • Sarah

  Sikke nogle fine briller du har!
  Kan du huske, hvor stellet er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellenoell

   Tusind tak 🙂 Brillerne er ret gamle så ved ikke om de findes mere, men er fra mærket Anglo America. Købt hos en brillemager på Nørregade, mener den hedder City Briller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Den gode uge, med lykkeglimt