Det perfekte forhold

Den gode uge på autopilot

Den gode uge på autopilot nelle noell.dk hårklinikken kage Wulf & konstaliNå.. Sidste uge blev (igen, igen) ikke helt som forventet. Min evige optimistiske søgen efter ro og mere tid til at blogge og slappe af, faldt grueligt til jorden. Dammit!

Ugen endte i vildt mange møder og events, ingen tid til at komme ned i gear og få slappet af. Hvorfor jeg fredag kl 17.30 lå på min sofa og var klar til at gå i seng, jeg var helt og aldeles færdig.

Kender du det hvor du bogstaveligt talt ikke kan huske hvad du har sagt, gjort eller lavet det meste af ugen?

Det føltes som om kroppen var kørt direkte over på autopilot, hvor intet fik lov til at komme tæt på. .
Det positive ved denne tilstand og uge, er at jeg har fået et klart billede af at jeg virkelig skal have mere fokus på nærvær. Det mindre gode er at jeg ellers tror det faktisk var en ret god uge, som jeg er lidt ked af at være gået glip af, på en sær måde hvor jeg alligevel var der og ikke..

Denne uge (Let’s face it, de mange kommende uger), vil jeg derfor rigtig gerne have fokus på nærvær, både med andre og mig selv. Man burde sku da, ærlig talt, tænke at det ville være nemt med alt den meditation jeg ellers praktisere og især efter en hel dag i Stilhed!  ØV!

Nå men, der er jo ikke andet at gøre end at komme tilbage på sporet og gøre det bedre.

Jeg håber inderligt du vil få en skøn påske-uge. Med alt det gode og en masse sol <3

Lidt højdepunkter fra ugen der gik (som jeg faktisk husker og derfor har dokumenteret 😉 ) :

Den gode uge på autopilot nelle noell.dk hårklinikken kage Wulf & konstali

Den fineste kvinde fra Hårklinikken. I ugens løb var jeg til event på Hårklinikken og så til slut denne smukke kvinde der sprudlede af god energi.. 

Den gode uge på autopilot nelle noell.dk hårklinikken kage Wulf & konstali Den gode uge på autopilot nelle noell.dk hårklinikken kage Wulf & konstali

En søndag Well Spent! I selskab med en af mine bedste venner til god brunch, en lang gå tur og dybe samtaler om udvikling, venner og rummelighed. Yndlings! 

Den gode uge på autopilot nelle noell.dk hårklinikken kage Wulf & konstali

Lækker kage (altid vigtigt) og hygge med Helse-pigen til et event om vitaminer. Lidt dobbeltkonfekt, men sukkerchok og vitaminer. Men hygsomt 😉

Kærligst

N

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Det perfekte forhold