3 dont's indenfor makeup, med Helse Matilde

Den gode uge, med lykkeglimt

den gode uge med lykkeglimt nelle noell Hurraa for påske!

Hold nu op hvor er det lækkert. Byen har ligget øde hen, her har været ro og energien har været dejlig mild, jeg elsker det!

Lidt ligesom i juledagene, hvor byen næsten går i stå. Det er absolut den bedste tid at vandre langs de københavnske gader, uden mennesker, uden bilos og uden støj. <3

For en gangs skyld, har der her på matriklen været ”ro på”, en længe ventet og savnet ro som endelig fandt vej forbi. Jeg har haft to dage helt uden arbejde, jeg gentager to dage! Det er mere end de sidste mange måneder. Jeg ved det er selvforskyldt, jo, jo, jeg skal absolut blive bedre til at holde fri, og nu hvor jeg har været ”presset” til det, har jeg virkelig kunne mærke hvor fantastisk det er.

Der har været tid til lange gå ture, burger i massevis, venindehygge, søvn, afslapning, kagebagning, serier plus kærlighed med ham min bedre halvdel og lille Emma. SKØNT!

I går sad vi alle tre ved spisebordet og spiste sommerhusmad: altså lyst brød, jordbær, ost, te, kaffe og kanelsnegle (hjemmelavet naturligvis 😉 ) og lige dér, midt i min elskede Comté følte jeg et glimt af lykke, et lille lykkeglimt. Det er vitterligt de små ting der gør en verden til forskel <3

Jeg håber du har haft en skøn uge og påske. Nyd den sidste dag iden hele balladen starter igen i morgen 🙂 Rigtig god uge til dig!

Kærlige glimt fra ugen der gik-

den gode uge med lykkeglimtnellenoell

Beskriver ret godt de sidste dage (hehe)

Den gode uge nelle noell

Fabelagtig vegetar burger fra Papirøen (tre dage i træk) 

minimalism nelle noell den gode uge

En film jeg vil anbefale alle at se, om vigtigheden af mennesker i livet og ikke ting

den gode uge med lykkeglimt nelle noell

den gode uge med lykkeglimt nelle noell souls vegetar salat

Bedste salat i byen, hos Souls på Østerbro! 

den gode uge med lykkeglimt nelle noell raw kage

… Og kage, selvfølgelig 😉

Alt i alt en uge hvor man kan sige at jeg har spist godt 😉

Kærligst

N

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

3 dont's indenfor makeup, med Helse Matilde